Εσύ θα πήγαινες; – Σε αυτό το εστιατόριο δεν τρως ποτέ αυτό που παραγγέλνεις (βίντεο)

13 Μαΐου, 2021
estiatorio (4)

Υπάρχει ένα εστιατόριο στην Ιαπωνία στο οποίο το πιο πιθανό είναι να μην φας αυτό που έχεις παραγγείλει.

Δεν θα κατηγορήσεις ούτε τον εαυτό σου, ούτε τον σερβιτόρο. Το «Εστιατόριο των Λάθος Παραγγελιών» άνοιξε πριν από 4 χρόνια στο Τόκιο και προσλαμβάνει μόνο προσωπικό με άνοια.

Μπορεί το προσωπικό να σου φέρει λάθος παραγγελία, αλλά αυτό το γνωρίζετε από την αρχή, οπότε δεν ασχοληθείτε και ιδιαίτερα με αυτό. Μπορείτε έτσι να αποκτήσετε μια διαφορετική αντίληψη για όσους πάσχουν από την ασθένεια, αλλά και μια διαφορετική για όσους δουλεύουν σερβιτόροι.

Το εστιατόριο έχει ως κύριο σκοπό να δείξει ότι οι άνθρωποι με άνοια είναι λειτουργικά μέλη της κοινωνίας. Μια food blogger που το επισκέφθηκε πέρασε όμορφα. Παρήγγειλε hamburger και της έφεραν ζυμαρικά. Ωστόσο, ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο. Η έκπληξη και η πλήρης απενεχοποίηση όλων όσων θα βρεθούν στον χώρο. Και κάτι τέτοιο μάλλον θα σε κάνει να περάσεις ακόμα καλύτερα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους