Εστιατόριο της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε ως το καλύτερο Grill Restaurant στoν κόσμο

12 Σεπτεμβρίου, 2019
Εστιατόριο της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε ως το καλύτερο Grill Restaurant στoν κόσμο
Οι φετινές υποψηφιότητες των 84 συνολικά κατηγοριών των World Luxury Restaurant Awards 2019 είχαν νικητή μόνο ένα ελληνικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία Luxury Grill!

Ένας διεθνής θεσμός που αναδεικνύει κάθε χρόνο κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σε διάφορες κατηγορίες έστρεψε φέτος τα φώτα του και στη Θεσσαλονίκη. Επτά συνολικά ελληνικά εστιατόρια μπήκαν στις φετινές υποψηφιότητες των 84 συνολικά κατηγοριών των World Luxury Restaurant Awards 2019 και μόνο ένα στη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία Luxury Grill. Και κέρδισε!

Ο λόγος για τη Νέα Διαγώνιο, το αγαπημένο και φημισμένο εστιατόριο της πόλης. Η Νέα Διαγώνιος ανακηρύχθηκε το καλύτερο Grill Restaurant στον κόσμο στα World Luxury Restaurant Awards 2019. Η ομάδα του εστιατορίου παρευρέθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Αγία Πετρούπολη στην βραδιά απονομής για να παραλάβει το βραβείο της.

Οι νικητές προκύπτουν από ψηφοφορία στην οποία λαμβάνουν μέρος on line με βάση συγκεκριμένα κριτήρια: interior design (the seating area and table decoration, smart/stylish atmosphere) excellent quality food, excellent presentation, showing attention, excellent service reviews.

Τα εστιατόρια πρέπει να έχουν εξαιρετικά υψηλές κριτικές από όσους έχουν γευματίσει εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Διαγώνιος διακρίνεται αλλά και -μαντεύουμε- ούτε η τελευταία. Για το 2020 το εστιατόριο διεκδικεί πάλι επίσημα τον τίτλο του στην κατηγορία των συγκεκριμένων βραβείων με τον σεφ Ιωάννη Χαντάκη να συμμετέχει ταυτόχρονα και στην κατηγορία του καλύτερου head chef των World Luxury Restaurants 2020. Συνολικά τα βραβεία και οι διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Νέα Διαγώνιος στην έως τώρα πορεία της:

-World Luxury Restaurant Awards: Luxury Grill Restaurant in Europe.

-LTG Lifestyle Awards: ”Restaurant of the Year “

-Luxury Lifestyle American Awards 2018: “Best Barbecue Restaurant”

-Luxury Magazine “Restaurant & Bar Awards”: Best Meat Restaurant 2018

-USA Today newspapers Annual Awards 2018/19: “Best Barbecue Restaurant”

-M&A Today – Global Awards – 2018: “Best Barbecue Restaurant”

-Luxury Magazine “Food & Drinks Awards”: Best barbecue restaurant 2017

-Five star restaurant from Harvard Business School

-Estia Awards 2017: Silver in Grill Total Experience

-Recommend from www.likealocal.com.

-Triposo: Best for Lunch, Dinner, Steak, Wine and Beer

-Recommend form World Association of Chefs Societies

-Trip Advisor Certificate Of Excellence 2019-2018: “Hall of Fame”

-Trip Advisor Certificate Of Excellence 2012-2017: “Five star Restaurant”

-TripAdvisor “Excellent Service” Award. -Recommend form international city guide DK

-Travellers’ Choice Award 2013: “Top 25 Restaurant in the World”

-National Geographic Traveler USA 2013: “Best Choice”

-Gourmet 2009.

Η Νέα Διαγώνιος, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής. Δέκα χρόνια που έφεραν τη Νέα Διαγώνιο στην θέση που επάξια κατέκτησε χάρη στις γεύσεις, την ποιότητα και την επιμονή στη διαρκή ανανέωση της παράδοσης στο κρέας που έχει επιδείξει από την πρώτη μέρα.

Με άξονες το bbq, την ελληνική παραδοσιακή και διαρκώς εξελισσόμενη κουζίνα και την λατρεία της ψησταριάς η Νέα Διαγώνιος κατάφερε αυτή τη δεκαετία να απογειώσει αισθήσεις, να επαναφέρει μνήμες να ξυπνήσει γευστικά συναισθήματα. Ευκαιρία να την επισκεφθείτε και να απολαύσετε όσα την έκαναν να διακριθεί δεκάδες φορές. Δοκιμάστε το φθινοπωρινό ανανεωμένο μενού, προσκυνήστε τα κρητικά bao buns με χειροποίητο κοτόπουλο, απάκι και κρέμα τόφου ή τα φιλετάκια χοιρινού πάνω σε pan cakes πατάτας με ψητό τυρί και πέστο πράσινης μουστάρδας δίνοντας από τώρα το σήμα της νίκης και για το 2020! *Νέα Διαγώνιος, Ανοικτά Τρίτη έως Κυριακή, Ν. Πλαστήρα 89, τηλ 231 002 9085. Επισκεφτείτε το site της: Νέα Διαγώνιος και τη σελίδα στο facebook.

Πηγή: parallaximag.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους