Εστίαση και Προμηθευτές σε κοινή πορεία

23 Αυγούστου, 2021
magazine-891005_1920

Αγαπητοί επαγγελματίες,

Το ΠΑΣΚΕΔΙ (Πανελληνιο Σωματείο Καταστημάτων & Καταναλωτών Εστίασης & Διασκέδασης) δημιουργήθηκε πριν από 17 χρόνια με σκοπό να είναι δίπλα στους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης προσπαθώντας να δίνει λύση στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρησεις του κλάδου. Υπηρετώντας με συνέπεια αυτό το σκοπό, σήμερα έχουμε φτάσει να αριθμούμε πάνω από 40.000 μέλη σε πανελλήνιο επίπεδο με τον αριθμό αυτό να είναι όλοένα και  αυξανόμενος.

Για την ενίσχυση της προσπάθειας μας αυτής, αποφασίσαμε τη δημιουργία αυτού του Β2Β (Business To Business) Portal το οποίο θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κεντρικό website του ΠΑΣΚΕΔΙ αλλά και με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έχουμε καθημερινή ενεργή παρουσία. Σκοπός αυτού του portal είναι να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της εστίασης και της διασκέδασης να μπορούν ευκολότερα να βρίσκουν τους προμηθευτές που χρειάζονται, να ενημερώνονται απευθείας για τα νέα προιόντα των προμηθευτών, να μπορούν να επωφελούνται από προσφορές καθώς και να γνωρίζουν νέους επαγγελματίες που στη συνέχεια θα συνεργαστούν. Και όλα αυτά θα μπορούν να τα πραγματοποιήσουν κάνοντας απλά ένα κλικ στο Portal By PASKEDI.

Σαν επαγγελματίες λοιπόν, οι οποίοι ασχολείστε με τον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης, σας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτού του Portal, να καταχωρηθείτε στους καταλόγους των προμηθευτών και να επωφεληθείτε με νέους πελάτες και νέες συνεργασίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε γνωστά τα προιόντα σας αλλά και τις προσφορές σας σε ένα ευρύ κοινό το οποίο θα εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς απασχολείται αποκλειστικά στον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης. Πρόκειται για μια απολύτως στοχευμένη κίνηση προβολής της επιχείρησης σας που θα σας αποφέρει νέους πελάτες, νέες συνεργασίες καθώς και μεγάλη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας.

Πέρα από την καταχώρηση της επιχείρησής σας στους καταλόγους των προμηθευτών, μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας στην κεντρική σελίδα του portal ή του website, του πρώτου στην παγκόσμια κατάταξη Alexa, αλλά και να επωφεληθείτε από τα διάφορα πακέτα προβολής που διαθέτουμε. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα πακέτα προβολής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 932420 ή να στείλετε email στη διεύθυνση paskedi@paskedi.gr

Σας περιμένουμε να σας δούμε και από κοντά και να σας ενημερώσουμε στα γραφεία του ΠΑΣΚΕΔΙ στην οδό Μαυροκορδάτου 24 με Βασιλίσηης Όλγας Θεσσαλονίκη ή Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του ΠΑΣΚΕΔΙ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους