ΕΣΠΑ: Η Εστίαση έγινε αλεύρι, που τώρα κοσκινίζεται.

16 Ιουλίου, 2021
estiasi-1280x720

Αν και η υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις της εστίασης, έχει αρχίσει από τις 12 Μαίου για την έγκριση και τη λήψη του κεφαλαίου κίνησης και μέχρι χθες είχαν κατατεθεί συνολικά 21.927 αιτήσεις, οι εγκρίσεις χρηματοδότησης – εντάξεις στο σχετικό πρόγραμμα, ανέρχονται στις μόλις 1.867 με το ποσό που έχουν να λάβουν να είναι συνολικά 25,9 εκατ. ευρώ από τα 330 εκατ. ευρώ που είναι ο προϋπολογισμός του προγράμματος.

Από τις 21.927 συνολικά αιτήσεις που έχουν υποβληθεί έως τώρα, έχουν απορριφθεί οι 674, οι οποίες αν αθροιστούν με τις 1.867 αιτήσεις που ήδη έχουν εγκριθεί, αποδεικνύεται με στοιχεία ότι 19.386 αιτήματα παραμένουν στα … συρτάρια του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων του Υπ. Οικονομικών……

Συντακτική ομάδα ΠΑΣΚΕΔΙ

Γιώργος Ζουριδάκης


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους