Έρχεται τον Οκτώβριο το «Thessaloniki Street Food Festival»

23 Σεπτεμβρίου, 2021
thessaloniki-street-food-festival-beatergr-5

Επιστρέφει από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου το Thessaloniki Street Food Festival με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο

Σε ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο μετατρέπεται ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo το τετραήμερο από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Όπως επισημαίνεται, η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη, το Thessaloniki Street Food Festival έρχεται και φέτος, με την 4η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού.

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin)  επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2021.

Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στη βόρεια Ελλάδα», όπως αναφέρει το φεστιβάλ.

E-Tickets από το Viva.gr στο: https://www.viva.gr/tickets/festival/thessaloniki-street-food-festival-2021/


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους