Επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου Τρικάλων σε ποτάμι – Απίστευτα ευρήματα (φώτο)

6 Ιουνίου, 2021
trikala-potamos

Περισσότεροι από 3 τόνοι σκουπιδιών απομακρύνθηκαν από μία και μόνο όχθη του Αγιαμονιώτη, χάρη στην επιχείρηση καθαριότητας που έστησε ο Δήμος Τρικάλων.

Ένα chally μηχανάκι περασμένων δεκαετιών, ένα άθικτο πλαστικό μπουκαλάκι γάλακτος από τη δεκαετία του ’80, λάστιχα, δίχτυα ψαρέματος, πλαστικές σωλήνες, λινάτσες, μουσαμάδες ήταν μεταξύ των όσων εντόπισαν και απομάκρυναν από την όχθη του Αγιαμονιώτη ποταμού.

«Όλος αυτός ο απορριμματικός “παράδεισος” αποκαλύφθηκε σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν το αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Τρικάλων, με το οποίο καθαρίστηκαν όχθες και κοίτη ενός “ξεχασμένου” ποταμού. Η δεύτερη ήταν η συγκεκριμένη δράση, που υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή συλλόγων, εθελοντών/τριών και προσωπικού του Δήμου. Ολοι/ες τους πεζή καθάρισαν τη μία όχθη του Αγιαμονιώτη από κάθε είδους απορρίμματα» ανέφερε η Δημοτική Αρχή που διεμήνυσε πως θα συνεχίσει τις δράσεις για καθαρισμό των νερών της περιοχής της.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους