Επιβολή προστίμων σε 12 επιχειρήσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ

28 Ιουνίου, 2019
Επιβολή προστίμων σε 12 επιχειρήσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ
Πρόστιμα σε συνολικά 12 επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 188.975€ επέβαλε ο ΕΦΕΤ, συνεχίζοντας το αυστηρό πρόγραμμα ελέγχων που διενεργεί για την προστασία ων καταναλωτών

Επιβολή προστίμων σε 12 επιχειρήσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ 

Πρόστιμα σε συνολικά 12 επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 188.975€ επέβαλε ο ΕΦΕΤ, συνεχίζοντας το αυστηρό πρόγραμμα ελέγχων που διενεργεί για την προστασία ων καταναλωτών. 

Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα αφορούν επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου, χονδρικής πώλησης αλιευμάτων, παρασκευής κιμά και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για:   

·        Παραγωγή, διακίνηση και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων.

·        Παραπλανητική επισήμανση.

·        Μη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις υγιεινής.

·        Διάθεση νοθευμένων τροφίμων.  

Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίζει και να προστατεύει τα  συμφέροντα των καταναλωτών.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους