Επίσκεψη προέδρου ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκης Κωνσταντίνου σε Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο το Σάββατο 4 Ιουλίου

2 Ιουλίου, 2020
Επίσκεψη προέδρου ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκης Κωνσταντίνου σε Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο το Σάββατο 4 Ιουλίου
Επίσκεψη προέδρου ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκης Κωνσταντίνου σε Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο το Σάββατο 4 Ιουλίου και για μια εβδομάδα.

Κοντά στους ανθρώπους της Εστίασης της νησιωτικής Ελλάδας αναμένεται να βρεθεί το ΠΑΣΚΕΔΙ τις επόμενες ημέρες, με την επίσκεψη της προέδρου κας. Νίκη Κωνσταντίνου και του Τομεάρχη Νότιας Ελλάδας, κ. Μπάδρα Δημήτρη, σε τρία ιδιαιτέρως τουριστικά νησιά των Κυκλάδων, Πάρο, Νάξο και Αντίπαρο, το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουλίου και για μια εβδομάδα.

Στόχος της επίσκεψης, εν μέσω μιας τόσο κρίσιμης εποχής, δεν είναι άλλος από την ενδελεχή ενημέρωση των επιχειρηματιών του κλάδου για τα αυξημένα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προέκυψαν την περίοδο αυτή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, ειδικά τώρα που αναμένεται αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα ελληνικά νησιά.

Παράλληλα, η επίσκεψη της κας Κωνσταντίνου αναμένεται να δώσει την αφορμή σε μια παραγωγική συζήτηση με τους επαγγελματίες του κλάδου πάνω σε άλλα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν σε μόνιμη βάση την Εστίαση, όπως η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής, η χρήση του αιγιαλού, ο αντικαπνιστικός, αλλά και το ευρύτερο πλαίσιο μεταρρυθμιστικών προτάσεων στον κλάδο που σχεδιάζει και προωθεί το ΠΑΣΚΕΔΙ προκειμένου να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας καλύτερης μέρας για τους ανθρώπους της Εστίασης.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους