Επίσημη συνεργασία Περιφέρειας Κρήτης και Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

27 Μαρτίου, 2019
Επίσημη συνεργασία Περιφέρειας Κρήτης και Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων
Ο ΕΦΕΤ εντείνει τις προσπάθειές του για να παρέχει ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες ελέγχου στους καταναλωτές, έχοντας συστήσει σταθερές και ισχυρές συνεργασίες

Επίσημη συνεργασία Περιφέρειας Κρήτης και Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

Ακόμα μία σημαντική συνεργασία τέθηκε σε εφαρμογή από τον ΕΦΕΤ. Συγκεκριμένα, πρωτόκολλο συνεργασίας για τον καλύτερο συντονισμό των ελεγκτικών μηχανισμών, τη διενέργεια κοινών ελέγχων και την από κοινού διαχείριση εκτάκτων περιστατικών, εποχιακών αναγκών και καταγγελιών στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων υπέγραψαν χθες Τρίτη 26 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κύριος Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) κύριος Χρόνης Πολυχρονίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.  

Ο ΕΦΕΤ εντείνει τις προσπάθειές του για να παρέχει ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες ελέγχου στους καταναλωτές, έχοντας συστήσει σταθερές και ισχυρές συνεργασίες με τους αρμόδιους φορείς κάθε Περιφέρειας της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει ακόμα καλύτερα ελεγκτικά μέσα. 

Ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Ε.Τ., κύριος Χρόνης Πολυχρονίου, τόνισε σχετικά: «Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και κυρίως η Περιφέρεια Κρήτης συντονίζουν τις δυνάμεις τους, δηλαδή τις ελεγκτικές υπηρεσίες τους, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν περισσότερο ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα. Περαιτέρω, με τον τρόπο αυτό υπερασπίζουν τα Κρητικά αγροτικά προϊόντα και γενικά την Ελληνική διατροφή».

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους