Έπεσαν «καμπάνες» σε επιχειρήσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ

15 Μαρτίου, 2019
Έπεσαν «καμπάνες» σε επιχειρήσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ
Μεγάλα πρόστιμα συνολικού ύψους 41.000€ σε τρεις επιχειρήσεις τροφίμων επέβαλλε ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της της άσκησης των ελεγκτικών αρμοδιοτήτων του.

 Έπεσαν «καμπάνες» σε επιχειρήσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ  

Μεγάλα πρόστιμα συνολικού ύψους 41.000€ σε τρεις επιχειρήσεις τροφίμων επέβαλλε ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της της άσκησης των ελεγκτικών αρμοδιοτήτων του. Τηρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των ελεγκτικών του μηχανισμών, το Συμβούλιο του ΕΦΕΤ αποφάσισε την επιβολή των προστίμων για τις σημειωμένες παραβάσεις με στόχο τη θωράκιση της προστασίας των καταναλωτών.  

Επίσης, το ΔΣ του ΕΦΕΤ απέρριψε συνολικά 8 περιπτώσεις ενστάσεων κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων και προχώρησε στην επιβεβαίωση της επιβολής τους, συνολικού ύψους 34.850€. Οι υποθέσεις αφορούσαν νοθεία ή παραπλανητική επισήμανση ελαιολάδου.  

Στο ίδιο πλαίσιο, ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίζει και να προστατεύει τα συμφέροντα των καταναλωτών.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους