Εντατικοί έλεγχοι ΕΦΕΤ στην «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»

4 Απριλίου, 2019
Εντατικοί έλεγχοι ΕΦΕΤ στην «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»
Σε τακτικούς ελέγχους στο σύνολο των καταστημάτων της «Αγοράς του Καταναλωτή» προχώρησε σήμερα ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής

Εντατικοί έλεγχοι ΕΦΕΤ στην «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»

Σε τακτικούς ελέγχους στο σύνολο των καταστημάτων της «Αγοράς του Καταναλωτή» προχώρησε σήμερα ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της υλοποίησης του ετησίου προγράμματος τακτικών ελέγχων. Οι ενδελεχείς αυτοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στη νέα πτέρυγα λιανικής πώλησης του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στην περιοχή του Ρέντη.  

Οι έλεγχοι στα καταστήματα της «Αγοράς του Καταναλωτή», τα οποία διαθέτουν κρέατα, ψάρια, οπωροκηπευτικά, παραδοσιακά προϊόντα, κατεψυγμένα, ξηρούς καρπούς, αλλαντικά, τυριά και αρτοσκευάσματα, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλει ο ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προστασία των καταναλωτών και τη διαπίστωση της συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τις απαιτήσεις της Εθνικής και Ενωσιακής νομοθεσίας για τα τρόφιμα.

Η ιδιαίτερη σημασία της διενέργειας των ελέγχων και εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα σηματοδοτήθηκε από την παρουσία στο χώρο της «Αγοράς» του Προέδρου και του Προϊστάμενου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΕΦΕΤ, οι οποίοι με δηλώσεις τους κάλεσαν το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις σε μία συμμαχία για την ανάπτυξη συνειδητής και υπεύθυνης καταναλωτικής συμπεριφοράς σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και τις υγιείς διατροφικές συνήθειες. 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους