Εννιά στις δέκα επιχειρήσεις κλειστές στις Κυκλάδες – “Νέκρα” στη Νάξο

6 Ιουλίου, 2020
Εννιά στις δέκα επιχειρήσεις κλειστές στις Κυκλάδες – “Νέκρα” στη Νάξο
Σκοτάδι και ερημιά στις επιχειρήσεις των Κυκλάδων. Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκη Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις της από τη Νάξο όπου βρίσκεται περιέγραψε τη θλιβερή εικόνα.

Σκοτάδι και ερημιά επικρατεί στις επιχειρήσεις των Κυκλάδων. Η πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης, Νίκη Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις της από τη Νάξο όπου βρίσκεται μας περιέγραψε τη θλιβερή εικόνα που επικρατεί στην περιοχή.

“Η Νάξος, ο νούμερο 1 οικογενειακός προορισμός διακοπών, θυμίζει ένα ερημονήσι. Μία στις δέκα επιχειρήσεις είναι ανοικτές και αυτές διαθέτουν το πολύ τρεις παρέες. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Δεν υπάρχουν τουρίστες. Και οι ντόπιοι εργαζόμενοι δεν έπιασαν δουλειά εφέτος. Οι νησιώτες δεν ξέρουν πώς θα βγάλουν το χειμώνα. Οι πόρτες των ξενοδοχείων είναι κλειστές. Οι δρόμοι είναι σκοτεινοί. Η εικόνα είναι σοκαριστική. Βρίσκομαι εδώ για να δω με τα μάτια μου τι επικρατεί και αυτό που έχω να πω είναι ότι το κυκλαδίτικο μπλε/λευκό έγινε κατάμαυρο” επεσήμανε η κ. Κωνσταντίνου.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το ότι στις 10 το πρωί σήμερα κατεβασμένα είναι και τα ρολά των σούπερ μάρκετ, όπως τόνισε η κ. Κωνσταντίνου. Αύριο η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ θα κάνει αυτοψία στην Πάρο και την Αντίπαρο. “Θα επισκεφθώ και την Κρήτη όπου και εκεί τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Η Ρόδος έχει στεγνώσει και στην Κέρκυρα πολλά καταστήματα παραμένουν κλειστά. Υπάρχει εκκωφαντική ησυχία στις Κυκλάδες” είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντίνου.

Και ο τομεάρχης Νότιας Ελλάδας, Δημήτρης Μπάδρας, σε δηλώσεις του στο thesseconomy.gr τόνισε ότι “η Νάξος θυμίζει ένα νεκρό νησί που ζει έναν παρατεταμένο χειμώνα”.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους