Ένα καφέ από τη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στα κορυφαία σε όλο τον κόσμο για το 2018

15 Νοεμβρίου, 2018
Ένα καφέ από τη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στα κορυφαία σε όλο τον κόσμο για το 2018
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται 85 coffee spots, που ξεχωρίζουν για την διακόσμηση τους, το ιδιαίτερο στυλ που έχουν επιλέξει, την ποιότητα των καφέδων

Ένα καφέ από τη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στα κορυφαία σε όλο τον κόσμο για το 2018

Μεγάλη διάκριση για τη Θεσσαλονίκη και τον κλάδο της εστίασης συνολικά, αφού στη λίστα με τις πιο hot αφίξεις cafe σε ΟΛΟ τον κόσμο, βρίσκεται, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report, το κατάστημα «Ύψιλον»!

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται 85 coffee spots, που ξεχωρίζουν για την διακόσμηση τους, το ιδιαίτερο στυλ που έχουν επιλέξει, την ποιότητα των καφέδων, αλλά πάνω απ’ όλα για… την αγάπη που δείχνουν προς τον καφέ!

Το «Ύψιλον» στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην 3η θέση. Το κατάστημα στεγάζεται στο παλιό νεοκλασικό Κύρτση στην οδό Εδέσσης 5, στα Άνω Λαδάδικα.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα που κάνει το ταξιδιωτικό περιοδικό, η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ένα καταφύγιο για all day cafe, με πολλά σημεία στην πόλη να ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Στην κορυφή όλων, ωστόσο, βάζει το «Ύψιλον» για την αρχιτεκτονική λεπτομέρεια και το minimal ύφος που οδηγούν σε ένα personal φωτεινό σκηνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 10η θέση βρίσκεται ακόμα ένα cafe από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Αθήνα: ο λόγος για το Papillon Bistrot επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Νέο Ψυχικό.

Δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα του Venue Report (ΕΔΩ).

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους