Ελληνικό μουσικό βίντεο κλιπ στη νοηματική γλώσσα (Βίντεο)

2 Ιουλίου, 2019
Ελληνικό μουσικό βίντεο κλιπ στη νοηματική γλώσσα (Βίντεο)
Μια πρωτοποριακή κίνηση με τη δημιουργία τραγουδιού της δημοτικής και νησιώτικης παράδοσης στην Ελληνική νοηματική γλώσσα, προχώρησε με την ευαισθησία του Ματθαίου Γιαννούλη

Ελληνικό μουσικό βίντεο κλιπ στη νοηματική γλώσσα (Βίντεο)

Μια πρωτοποριακή κίνηση με τη δημιουργία τραγουδιού της δημοτικής και νησιώτικης παράδοσης στην Ελληνική νοηματική γλώσσα, προχώρησε με την ευαισθησία του Ματθαίου Γιαννούλη.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής προχώρησε σε αυτή την καινοτομίακαι παραμένει πρωτοπόρος σε αυτό που κάνει, δίνοντας πάντα την ψυχή του.

Γι’ αυτό και η πρωτοβουλία του να μεταποιήσειτο τραγούδι «ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ» (ντουέτο με την Μαρία Νομικού), στην Ελληνική νοηματική γλώσσα, ευελπιστεί να γίνει προπομπός και παράδειγμα προς μίμηση ώστε ακολουθήσουν κι άλλα.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους