Ελληνική Λύση για υπόθεση Ν.Παππά: «Όλα στο φως»

Μαρ 30, 2021
velop

Στην Βουλή βρίσκεται η διεργασία της προανακριτικής για την υπόθεση του Ν.Παππά και των τηλεοπτικών αδειών.

Η Ελληνική Λύση σχετικά με το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας:

Για την υπόθεση Παππά ισχύει η ρήση του Ζακ Ρουσώ: Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία. Η δική σου εκδοχή (της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή), η δική τους εκδοχή (του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή), η αλήθεια (που είναι υποκειμενική άρα αμφισβητούμενη), κι αυτό που πραγματικά συμβαίνει, αυτό που θέλει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (και δεν θέλει κανένας από τους δύο): Όλα στο φως!

Λέμε ΝΑΙ στη προανακριτική και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να πει ΝΑΙ στην εξεταστική για τις Πρέσπες (εθνικό θέμα), ΝΑΙ στην εξεταστική για το Μάτι (με νεκρούς Έλληνες), ΝΑΙ στην εξεταστική για τα 100 δις (δημόσιο χρήμα) που όπως έλεγε η Νέα Δημοκρατία «έχασε» ο ΣΥΡΙΖΑ  το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Εάν η Νέα Δημοκρατία αρνηθεί να συνυπογράψει αυτές τις εξεταστικές, αποδεικνύει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και η κυβέρνηση καλύπτει τα εγκλήματα (εθνικά – οικονομικά) του ΣΥΡΙΖΑ που η ίδια κατήγγειλε

ΠΗΓΗ.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους