Έλεγχοι και πρόστιμα σε παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

28 Ιουνίου, 2019
Έλεγχοι και πρόστιμα σε παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Οργανωμένη δράση για την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν πάλι χθες οι δημοτικοί αστυνομικοί

Έλεγχοι και πρόστιμα σε παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οργανωμένη δράση για την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν πάλι χθες οι δημοτικοί αστυνομικοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μέλη των αρμόδιων δημοτικών συνεργείων ήλεγξαν χθες τα καταστήματα (κυρίως τις καφετερίες και τα εστιατόρια) που λειτουργούν στην οδό Ικτίνου. Την περασμένη Δευτέρα είχαν ελεγχθεί και παρόμοιες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν τους ελέγχους και απομάκρυναν τα τραπεζοκαθίσματα από χώρους για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί η σχετική άδεια προς τα καταστήματα. Τα κατασχεθέντα τραπεζοκαθίσματα μεταφέρθηκαν ήδη σε αποθήκες, απ’ όπου οι επιχειρηματίες μπορούν να τα παραλάβουν, αφού καταβάλουν το σχετικό πρόστιμο.

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώστε να διαπιστωθεί ποια από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαθέτουν τη άδεια για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Σε όσα παρόμοια καταστήματα διαπιστωθεί η μη κατοχή σχετικής άδειας θα γίνεται αμέσως η απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων, ενώ θα επιβάλλεται το σχετικό πρόστιμο. Δεν αποκλείεται οι έλεγχοι των δημοτικών αστυνομικών να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους