“Βροχή” ελέγχων Τροχαίας σε ταξί Θεσσαλονίκης

29 Σεπτεμβρίου, 2019
"Βροχή" ελέγχων Τροχαίας σε ταξί Θεσσαλονίκης
Σωρεία ελέγχων έχει εξαπολύσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης στα ταξί της πόλης τα τελευταία 24ωρα μετά από καταγγελίες πολιτών για οδηγούς ταξί που δεν κόβουν αποδείξεις.

Σωρεία ελέγχων έχει εξαπολύσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης στα ταξί της πόλης τα τελευταία 24ωρα μετά από καταγγελίες πολιτών για οδηγούς ταξί που δεν κόβουν αποδείξεις, καθώς και για αντικατάσταση του ταξίμετρου με tablets. Η Τροχαία Θεσσαλονίκης έβγαλε στους δρόμους της πόλης συνεργεία τα οποία εκτός από αστυνομικούς έχουν στη σύνθεσή τους ειδικό πραγματογνώμονα.

Από τον έλεγχο διαπιστώνεται αν ότι γράφει το tablet είναι το ίδιο ποσό με αυτό που θα έγραφε το πιστοποιημένο ταξίμετρο, σε περίπτωση που βεβαιωθεί η παράβαση της μη έκδοσης απόδειξης επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ. Παράλληλα ενημερώνεται η εφορία ότι ο συγκεκριμένος οδηγός «ξέχασε» να κόψει απόδειξη οπότε ο παραβάτης είναι πολύ πιθανό να δεχθεί και άλλους ελέγχους στη συνέχεια.

Οι έλεγχοι έχουν θορυβήσει τους ταξιτζήδες με αποτέλεσμα να ζητήσουν συνάντηση για αύριο με τον διευθυντή της Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερωθούν για το πλαίσιο των ελέγχων.

Όπως δήλωσε στο makthes.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης ο «Ερμής» Κλήμης Λεοντιάδης «από την εφαρμογή του νέου κώδικα έχουν προκύψει κάποιες ασάφειες για τα ποσά των προστίμων και για τις περιπτώσεις που επιβάλλονται».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι συνεχείς έλεγχοι δημιουργούν «κακή ατμόσφαιρα» και φτάνουν κάποιες φορές να γίνονται «ενοχλητικοί».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Χρήστος Μπουλούμπασης επιβεβαίωσε ότι γίνονται οι συγκεκριμένοι έλεγχοι στο πλαίσιο, όπως δήλωσε, που προβλέπεται από τον νόμο.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους