Έκθεση για τον Θεματικό Τουρισμό, τη Γαστρονομία και τον Οίνο – Συμμετοχή μεγάλων brands

24 Ιουλίου, 2019
Έκθεση για τον Θεματικό Τουρισμό, τη Γαστρονομία και τον Οίνο – Συμμετοχή μεγάλων brands
Έκθεση για τον θεματικό Τουρισμό, τη Γαστρονομία και τον Οίνο (Thematic Tourism, Gastronomy and Wine, TTGW) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Έκθεση για τον Θεματικό Τουρισμό, τη Γαστρονομία και τον Οίνο – Συμμετοχή μεγάλων brands

Έκθεση για τον θεματικό Τουρισμό, τη Γαστρονομία και τον Οίνο (Thematic Tourism, Gastronomy and Wine, TTGW) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρίες real estate, εταιρίες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Τα μεγάλα συνέδρια που θα διεξαχθούν στην έκθεση θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για τις τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, για τον θεματικό τουρισμό. Η έκθεση χωρίζεται σε δύο ενότητες π πρώτη περιλαμβάνει τον θεματικό (εναλλακτικό) τουρισμό και προβάλλονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρίες real estate, εταιρίες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό και η δεύτερη περιλαμβάνει τη γαστρονομία και τα παραδοσιακά ποτά και προβάλλονται εταιρείες τροφίμων και ποτών, παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες, παραδοσιακά προϊόντα και ποτά. Με στόχο η ‘Εκθεση θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού, η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει τον προκαθορισμό συναντήσεων εκθετών με επιλεγμένους αγοραστές από τις παραδοσιακές και αναδυόμενες τουριστικές αγορές.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους