«Έφυγε» στα 52 του ο Πόντιος σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης

8 Απριλίου, 2021
dhmhtrhs
Συνεργάτης και μέλος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών, ο διεθνούς φήμης πόντιος σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης. Υπήρξε μέλος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, ενώ ήταν αυτός που πραγματοποιούσε τα σεμινάρια σκίτσου στον χώρο της ΕΛΒ, ενώ παρουσίαζε για πολλά χρόνια σε διάφορους σταθμούς την τηλεοπτική εκπομπή με μαθήματα σκίτσου και ζωγραφικής «Καρέ-Καρέ».Γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς από Πόντιους γονείς, ζούσε και σκιτσογραφούσε στη Θεσσαλονίκη σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Ο Δημήτρης Νικολαΐδης νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου και κατέληξε.
Συλλυπητήριο Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δημήτρη Νικολαΐδη , ο οποίος έφυγε απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης μας, μέλος της λέσχης μας με ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο και στα πολιτιστικά δρώμενα. Ο Δημήτρης, το γελαστό παιδί, έφυγε χθες για τη γειτονιά των αγγέλων, χτυπημένος από τον CONID-19, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όλον τον ποντιακό χώρο.

Αγαπημένε φίλε και δάσκαλε μας θα σε θυμόμαστε για τα ωραία μαθήματα που μας έκανες, για την καλοσύνη και την αισιοδοξία σου σε όλα τα θέματα, για το χιούμορ και την δημιουργικότητα σου ιδιαίτερα στο σκίτσο, μα πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου.

Ο Θεός ας αναπαύει την ψυχή του και ας δίνει κουράγιο στην οικογένεια του, στην αγαπημένη του Θεολογία και στα δυο βλαστάρια του, τον Κώστα και την Ιωάννα.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους