Το efood στηρίζει την εστίαση και αναζητά 500 νέους διανομείς

6 Νοεμβρίου, 2020
Το efood στηρίζει την εστίαση και αναζητά 500 νέους διανομείς

Επιχειρώντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης που πλήττεται από τα νέα μέτρα, η υπηρεσία delivery πρόκειται να προσλάβει 500 νέους διανομείς.

Πεντακόσιους νέους διανομείς αναζητά η υπηρεσία delivery efood, επιχειρώντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης που δέχεται ισχυρό πλήγμα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

Οι νέες προσλήψεις θα ενισχύσουν την υπηρεσία “delivered by efood”, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα να κάνουν delivery μέσα από την πλατφόρμα εύκολα και γρήγορα.

Στόχος της πρώτης υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα είναι να φέρει στους καταναλωτές τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις, από εστιατόρια και καφέ μέχρι καταστήματα λιανικής. Ταυτόχρονα, βρίσκεται πλάι στα καταστήματα προσφέροντας λύσεις διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα από 1.000 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα επιλέγουν την υπηρεσία delivered by efood για να παραδώσουν τα προϊόντα τους στην πόρτα των καταναλωτών ενώ με τη δυναμική ανάπτυξη του στόλου ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις έχουν εύκολη πρόσβαση στο online delivery χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής.

Η αναζήτηση διανομέων έχει ξεκινήσει, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εταιρικά προνόμια και τις θέσεις εργασίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους