Έφοδος και κατάσχεση ναρκωτικών σε κλαμπ στο Γκάζι – Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες

11 Νοεμβρίου, 2019
Έφοδος και κατάσχεση ναρκωτικών σε κλαμπ στο Γκάζι - Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες
Σκληρά ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ του Σαββάτου.

Σκληρά ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, χαπιών Ecstacy, φαρμακευτικών δισκίων, MDMA και κάνναβη. Συνολικά, όπως έγραψε νωρίτερα και το ethnos.gr, συνελήφθησαν δέκα άτομα, ανάμεσά τους πέντε Έλληνες και πέντε αλλοδαποί. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι από αυτούς ήταν πελάτες του κλαμπ, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κοκαΐνη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια. Ο έβδομος συλληφθείς είναι υπάλληλος του κλαμπ, ο οποίος κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 2,8 γραμμαρίων.

Τέλος, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους ιδιοκτήτες του νυχτερινού καταστήματος. Κατά την αιφνιδιαστική είσοδο των αστυνομικών στο κλαμπ, κάποιοι από τους θαμώνες πέταξαν στο πάτωμα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη συνέχεια στο δάπεδο. 

Συνολικά βρέθηκαν 12,6 γραμμάρια κάνναβη, 3,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,7 γραμμάρια ηρωίνη, 3,2 γραμμάρια MDMA, δύο χάπια Εcstacy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους