Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένες γαρίδες- «Να μην καταναλωθεί το προϊόν»

26 Ιουλίου, 2021
garides

Ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην ανάκληση παρτίδας κατεψυγμένων γαρίδων, καλώντας όσους το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

Η απόφαση αφορά το προϊόν «MARIO’S CHOICE, ΓΑΜΠΑΡΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΜ IQF», με αριθμό παρτίδας 210113001 και ημερομηνία ανάλωσης 23/11/22, βάρους με επίπαγο 1000γρ και καθ. βάρους 850 γρ., το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ.» με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής στο πλαίσιο ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία του τροφίμου. Σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά- Τμήμα Α’ του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ διαπιστώθηκε ότι το προϊόν είναι «μη κανονικό- μη ασφαλές», διότι περιείχε θειώδη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

Έπειτα από αυτό, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση κλήθηκαν όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους