ΕΦΕΤ: ανακαλεί γνωστό σνακ με καλαμπόκι και φιστίκια από τα LIDL

12 Νοεμβρίου, 2019
ΕΦΕΤ: ανακαλεί γνωστό σνακ με καλαμπόκι και φιστίκια από τα LIDL
Σε προσωρινή ανάκληση / απόσυρση γνωστού προϊόντος από την αγορά προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. - Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία "Lidl Hellas".

Σε προσωρινή ανάκληση / απόσυρση γνωστού προϊόντος από την αγορά προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ., αφού προηγουμένως ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ξένα σώματα (πιθανή παρουσία προνυμφών εντόμου).  

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το σνακ με καλαμπόκι και φιστίκια “Peanut & Corn Flake Clusters”, με εμπορική ονομασία “McEnnedy”, γερμανικής προέλευσης, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας L2107573 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30.10.2020. Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία “Lidl Hellas”.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε προληπτικά την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους