Δημόσιος και δωρεάν αυτόματος απινιδωτής καρδιάς στο COAVA CAFE BAR

23 Δεκεμβρίου, 2019
Δημόσιος και δωρεάν αυτόματος απινιδωτής καρδιάς στο COAVA CAFE BAR
Το COAVA CAFE BAR στη Λεωφόρο Αρτέμιδος 105 στην Αττική ανακοίνωσε την απόκτηση υπερσύγχρονου αυτόματου απινιδωτή καρδιάς για ενήλικες και παιδιά.

Μπροστά σε τέτοιες κινήσεις σκύβεις το κεφάλι και χειροκροτείς. Το COAVA CAFE BAR στη Λεωφόρο Αρτέμιδος 105 στην Αττική ανακοίνωσε την απόκτηση υπερσύγχρονου αυτόματου απινιδωτή καρδιάς για ενήλικες και παιδιά, που όλοι ευχόμαστε να μην χρειαστεί ΠΟΤΕ να έρθει η ώρα για να χρησιμοποιηθεί.

Οι άνθρωποι της Εστίασης είναι μαθημένοι στα δύσκολα. Μέσα από την καθημερινή μάχη για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, έχουν εκπαιδευτεί να προσφέρουν, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό των συνανθρώπων τους. Ως ΠΑΣΚΕΔΙ συγχαίρουμε το κατάστημα και τους ιδιοκτήτες προσωπικά για την κίνησή τους αυτή.

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι: “Το κατάστημά μας ευαισθητοποιείται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, λειτουργεί πρωτοποριακά, αγοράζοντας, και προσφέροντας ως δώρο στους πελάτες του αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή μας έναν αυτόματο απινιδωτή καρδιάς για ενήλικες και παιδιά, που θα τοποθετηθεί σε ειδικό χώρο εντός του καταστήματος και θα παρέχεται δημόσια, σε όποιον τον χρειαστεί, με την ευχή και την ελπίδα βέβαια να μην χρειαστεί ποτέ. Αν όμως ναι, τότε να σώσει ανθρώπινες ζωές! Καλές γιορτές, με υγειά σε όλο το κόσμο”.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους