Δήμος Πλατανιά: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2020»

6 Αυγούστου, 2020
platanias01

Ο Δήμος Πλατανιά, για ένα ακόμα καλοκαίρι, συνεχίζει την πολιτιστική δράση «Καλοκαίρι 2020 – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις».

Ο Δήμος, έχοντας υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα μοντέλο αποκεντρωμένων και σπονδυλωτών δράσεων, προσεγγίζει τα χωριά της ενδοχώρας, αλλά και της παραλιακής ζώνης, με πολλές μικρές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο τη δημιουργία όμορφων αποσπερίδων. Βραδιές για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες του καλοκαιριού.
Οι αποκεντρωμένες εκδηλώσεις, που στοχευμένα ο Δήμος Πλατανιά υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, έχουν «αγκαλιαστεί» από τους δημότες και δεσμεύουν τη Δημοτική Αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξη τους.
Παράλληλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Δήμος βρίσκεται και στο στάδιο επανασχεδιασμού των δράσεων οι οποίες θα υλοποιηθούν και στο πλαίσιο του ετήσιου Φεστιβάλ Γη – Πολιτισμός – Τουρισμός, με δεδομένους τους υγειονομικούς περιορισμούς.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συνεχίζεται η δράση «Σινεμά στις Πλατείες», με αναβίωση του θερινού σινεμά. Παράλληλα, το θέατρο σκιών του Νίκου Μπλαζάκη με παραστάσεις Καραγκιόζη, καθώς και η μουσικο-θεατρική παράσταση «Τραγουδάκια στον Αφρό» με τη Βαλεντίνα Παπαδημητράκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη, φτάνουν στα χωριά του Δήμου Πλατανιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους