Δήμος Πλατανιά: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2020»

6 Αυγούστου, 2020
platanias01

Ο Δήμος Πλατανιά, για ένα ακόμα καλοκαίρι, συνεχίζει την πολιτιστική δράση «Καλοκαίρι 2020 – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις».

Ο Δήμος, έχοντας υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα μοντέλο αποκεντρωμένων και σπονδυλωτών δράσεων, προσεγγίζει τα χωριά της ενδοχώρας, αλλά και της παραλιακής ζώνης, με πολλές μικρές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο τη δημιουργία όμορφων αποσπερίδων. Βραδιές για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες του καλοκαιριού.
Οι αποκεντρωμένες εκδηλώσεις, που στοχευμένα ο Δήμος Πλατανιά υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, έχουν «αγκαλιαστεί» από τους δημότες και δεσμεύουν τη Δημοτική Αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξη τους.
Παράλληλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Δήμος βρίσκεται και στο στάδιο επανασχεδιασμού των δράσεων οι οποίες θα υλοποιηθούν και στο πλαίσιο του ετήσιου Φεστιβάλ Γη – Πολιτισμός – Τουρισμός, με δεδομένους τους υγειονομικούς περιορισμούς.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συνεχίζεται η δράση «Σινεμά στις Πλατείες», με αναβίωση του θερινού σινεμά. Παράλληλα, το θέατρο σκιών του Νίκου Μπλαζάκη με παραστάσεις Καραγκιόζη, καθώς και η μουσικο-θεατρική παράσταση «Τραγουδάκια στον Αφρό» με τη Βαλεντίνα Παπαδημητράκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη, φτάνουν στα χωριά του Δήμου Πλατανιά.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους