Διακοπή συνεργασίας με τον συνεργάτη μας στις Σέρρες Κοτσάμπαση Απόστολο

22 Ιανουαρίου, 2018
Διακοπή συνεργασίας με τον συνεργάτη μας στις Σέρρες Κοτσάμπαση Απόστολο
<h5>Διακοπή συνεργασίας με τον συνεργάτη μας στις Σέρρες Κοτσάμπαση Απόστολο</h5>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν πολλών αιτιάσεων μελών μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

1. Ουδεμία σχέση έχει ο ΠΑΣΚΕΔΙ, ένα ιστορικό σωματείο με 15 χρόνια λειτουργίας και με 35.000 μέλη πανελλαδικώς, με το νεοσύστατο σωματείο ΠΑΝΣΕΚΤΕ.

2. Ουδεμία σχέση έχει πια ο πρώην συνεργάτης μας Απόστολος Κοτσάμπασης, καθώς έχει παύσει η συνεργασία μεταξύ μας. Ο Απόστολος Κοτσάμπασης δραστηριοποιούταν για λογαριασμό του σωματείου μας στις περιοχές των Νομών Σερρών, Δράμας. Καβάλας και Ροδόπης.

3. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας και ιδίως αυτά των ανωτέρω περιοχών, ότι ο κύριος Κοτσάμπασης χρησιμοποιεί το όνομα και τα μέλη του σωματείου μας, για την παραπλάνησή τους, με σκοπό πλέον και τα συμφέροντα του ανταγωνιστικού σωματείου ΠΑΝΣΕΚΤΕ .

Τέλος θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας σχετικά με τα αναφερόμενα ή προσπαθήσει κάποιος να σας εξαπατήσει για λογαριασμό του ΠΑΣΚΕΔΙ, καθώς η υπόθεση έχει λάβει ήδη την δικαστική οδό.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ είναι ο μοναδικός σε όλη την Ελλάδα που σας προσφέρει Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Καλιώρας

Γενικός Γραμματέας


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους