ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συλλυπητήρια ΠΑΣΚΕΔΙ στα θύματα της θεομηνίας στη Χαλκιδική

11 Ιουλίου, 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συλλυπητήρια ΠΑΣΚΕΔΙ στα θύματα της θεομηνίας στη Χαλκιδική
Το ΠΑΣΚΕΔΙ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στις οικογένειες των θυμάτων, όσο και στα καταστήματα που επλήγησαν από την φονική καταστροφή

Θεσσαλονίκη 11 Ιουλίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               

 

Συλλυπητήρια ΠΑΣΚΕΔΙ στα θύματα της θεομηνίας στη Χαλκιδική  

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα θεομηνία που έλαβε χώρα στη Χαλκιδική αποτέλεσε ένα τεράστιο σοκ για την ελληνική κοινωνία. Θύμα της κλιματικής αλλαγής και των παράδοξων καιρικών φαινομένων, τα οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι να συναντούμε στην χώρα μας, προκάλεσαν ήδη ανεπανόρθωτες απώλειες με αθώες ψυχές, σοβαρούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές που απειλούν την ίδια την ύπαρξη των πληγέντων επιχειρήσεων.

Το ΠΑΣΚΕΔΙ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, μα και στα καταστήματα που επλήγησαν από την φονική καταστροφή, στηρίζοντας έμπρακτα και με κάθε δυνατό μέσο την αποκατάστασή τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο, παίρνουμε άμεσα θέση για την ταχεία και πλήρη αποκατάσταση των πληγέντων καταστημάτων με τις ανάλογες αποζημιώσεις, προκειμένου οι ιδιοκτήτες αυτών, να επανέλθουν όσο πιο σύντομα γίνεται σε κανονικό ρυθμό λειτουργίας. Το Σωματείο μας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι, ως συμπαραστάτης των καταστημάτων Εστίασης επί 15 συναπτά έτη, τις δύσκολες συνθήκες που επιφέρει μια τέτοιου μεγέθους καταστροφή, ξέρει πόσο καθοριστική είναι η αποζημίωση των καταστημάτων εν μέσω της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι οι ανθρώπινες ζωές. Το κενό όσων χάθηκαν θα μείνει αναπλήρωτο για τους οικείους τους, γι’ αυτό και το ΠΑΣΚΕΔΙ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και εύχεται καλή δύναμη στους συγγενείς των θυμάτων.

Προσβλέπουμε στην άμεση παρέμβαση των κρατικών μηχανισμών τόσο για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών, όσο και για την πρόληψη μελλοντικών καταστάσεων ανάλογης κλίμακας.

 

                                                            Με τιμή

              Νίκη Κωνσταντίνου                                                       Ηλίας Καλιώρας

                     Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους