Δ.Λιγνάδης: Γονείς 14χρονου τον είχαν μηνύσει το 1984 για σεξουαλική παρενόχληση! – Μόνο η κυβέρνηση «δεν ήξερε»…

Φεβ 23, 2021
lignadis1

Από την δεκαετία του ’80 η ασφάλεια του είχε πάρει τα δαχτυλικά αποτυπώματα

Αλλά κανείς δεν ήξερε, κανείς δεν τον ήξερε και απλά τυχαία τον διόρισαν με απευθείας ανάθεση ως διευθυντή του καλλιτεχνικού προγράμματος στο Εθνικό Θέατρο;

Νέα αποκάλυψη, λοιπόν, για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Η υπόθεση ανάγεται στο 1984, όταν ένα ζευγάρι καλλιτεχνών κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση του γιού τους αλλά και στη συνέχεια την απέσυραν.

Σύμφωνα με το MEGA, ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έκανε τότε παρέα με τους δύο καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.

Και το μόνο που έχουν να πουν υπουργός πολιτισμού και Μαξίμου είναι ένα: «Μας εξαπάτησε γιατί ήταν καλός ηθοποιός»!

Αλλά μόνο “Όσκαρ” δεν έφερε στην χώρα αλλά φρίκη και ορισμένοι αποφεύγουν επιμελώς τις ευθύνες τους.

Άλλωστε γιατί να το ξέρουν; Εδώ κορυφαία στελέχη της ΝΔ κατέθεταν στο δικαστήριο υπέρ του έτερου φίλου του παιδεραστή του πρώην βουλευτή Κέρκυρας και επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν. Γεωργιάδη!

Τι ανατριχιαστικά ανέφεραν στην μήνυσή τους οι γονείς του 14χρονου: «Αρχικά, τον χάιδευε, στη συνέχεια επέμεινε με τηλέφωνα και του έλεγε: “Αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς”».

Το παιδί δέχθηκε αφόρητη πίεση και φέρεται ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με τους γονείς του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο έγκαιρα, αποτρέποντας το μοιραίο.

Ένα χρόνο μετά ο τότε 14χρονος τους είπε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην πράξη, με τους γονείς να προσφεύγουν στα δικαστήρια.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι του είχαν πάρει εκ νέου δακτυλικά αποτυπώματα.

Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιο τους!

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους