Αυτό είναι το πολυτελές Νάμμος στο Ντουμπάι που άλλαξε χρονιά η κοσμική Αθήνα

Ιανουάριος 2, 2021
nammos_ntoympai

Ένα γνωστό από τη Μύκονο διάσημο μέρος. Δεν είναι άλλο από το Νάμμος της Μυκόνου που λειτουργεί και στο Ντουμπάι σε συνθήκες σχεδόν εξωφρενικής πολυτέλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

 

ναμος

Καμία ανησυχία για τον κορονοϊό δεν έχουν στο Ντουμπάι, παρά τα κρούσματα στην περιοχή. Διάσημοι και κοσμικοί από όλο τον κόσμο συνέρρευσαν στα πολυτελή ριζόρτ και ξενοδοχεία για να περάσουν ξένοιαστες διακοπές που θυμίζουν προηγούμενα χρόνια, χωρίς μέτρα, με άφθονο κέφι και αλκοόλ.

Οι Έλληνες κοσμικοί που έκαναν παραμονή πρωτοχρονιάς και ρεβεγιόν στο Ντουμπάι φυσικά προτίμησαν ένα γνωστό τους από τη Μύκονο διάσημο μέρος. Δεν είναι άλλο από το Νάμμος της Μυκόνου που λειτουργεί και στο Ντουμπάι σε συνθήκες σχεδόν εξωφρενικής πολυτέλειας.

Ένα κλαμπ που άλλαξε την Ψαρού

Το 2003 δημιουργήθηκε το Nammos στην Μύκονο σε μια προσπάθεια να συγχωνεύσει το χάρισμα και την ελκυστικότητα της συναρπαστικής παραλίας της Ψαρούς σε έναν χώρο που τελικά θα επαναπροσδιόριζε την πλούσια ζωή της παραλίας. Ένα εστιατόριο που σερβίρει εκλεπτυσμένα πιάτα, ένα beach bar όπου τα πάρτι δεν είχαν τελειωμό, πανάκριβες ξαπλώστρες και διάσημοι και κοσμικοί από όλο τον κόσμο εστεμμένοι και τζετ σέτερς στη λίστα της πελατείας τους.

nammos

Το υπερπολυτελές Νάμος στο Ντουμπάι

Το Ντουμπάι απέκτησε τη δική του γεύση μεσογειακού brio και κομψότητας, όταν από την μεταξένια άμμο της Ψαρρούς το Νάμος άρχισε να μεταφέρει την ατελείωτη διασκέδαση και την ασυμβίβαστη πολυτέλεια σε όλο τον κόσμο στους χρυσούς αμμόλοφους της Μέσης Ανατολής. Στο πιο προνομιακό σημείο του Ντουμπάι, στο Four Seasons Resort στην παραλία Jumeirah, με υπέροχη θέα στην Αραβική Θάλασσα και τον εμβληματικό ορίζοντα του Ντουμπάι είναι το χοτ σποτ της περιοχής. Πρόκειται για τον κορυφαίο προορισμό των bon-vivants με επώνυμα πιάτα, τις πιο πολυτελείς ετικέτες κρασιού και σαμπάνιας και το Mykonian στιλ καθώς και μια πλούσια πινελιά ανατολικής κομψότητας.

ναμος

Η επένδυση σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεπεράσει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και κάθε ξαπλώστρα στην παραλία στοιχίζει 2.800 ευρώ ενώ κάθε ομπρέλα στοιχίζει 1.200 ευρώ. Μάλιστα, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει ο ισλαμισμός, το αλκοόλ, αν και κοστίζει ακριβά, ρέει άφθονο στα πολυτελή μπαρ και εστιατόρια που στεγάζονται -κυρίως- σε χώρους που ανήκουν σε μεγάλα ξενοδοχεία επί της Τζουμέιρα, με τιμή εισόδου 500 ευρώ και άνω.

Δείτε τις εικόνες του Νάμος

νάμος
νάμος
νάμος
νάμος
νάμος
νάμος
ναμος

ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους