Η Αθήνα συμμετέχει στην Γενική Απεργία της Εστίασης – Διευκρίνιση για την ανακοίνωση της ΕΕΕΣΑ για Αττική

17 Σεπτεμβρίου, 2020
Η Αθήνα συμμετέχει στην Γενική Απεργία της Εστίασης - Διευκρίνιση για την ανακοίνωση της ΕΕΕΣΑ για Αττική
Η Αθήνα συμμετέχει στην Γενική Απεργία της Εστίασης - Διευκρίνιση για την ανακοίνωση της ΕΕΕΣΑ για Αττική

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΕΕΣΑ δια στόματος του ο πρόεδρος της, ανέφερε ότι «η Αττική δεν θα συμμετέχει στο κλείσιμο των καταστημάτων που πρότεινε το ΠΑΣΚΚΕΔΙ», προσθέτοντας ότι: «Το ΠΑΣΚΚΕΔΙ λειτουργεί αυτόνομα και έχει αποφασίσει για τα μέλη του να προχωρήσει στο κλείσιμο καταστημάτων. Η ΕΕΕΣΑ θα συναποφασίσει μαζί με όλα τα σωματεία της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά και με το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο μας την Π.Ο.Ε.Σ.Ε, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, για την στάση που θα κρατήσουμε και για το τι κινητοποιήσεις θα οργανώσουμε», θα θέλαμε να προβούμε στις παρακάτω σημαντικές διευκρινίσεις.

Η ΕΕΕΣΑ αποτελεί την ΕΝΩΣΗ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ και ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, σύμφωνα με την επίσημη καταχώρηση της επωνυμίας της και στο αρχείο μελών της ΠΟΕΣΕ.

Κατ’ επέκταση, να διευκρινίσουμε ότι μέλη του συγκεκριμένου Σωματείου μπορεί να είναι εξοχικά εστιατόρια των παραλίων της Αττικής και όχι της πόλης των Αθηνών, όπως λανθασμένα αναπαρήγαγαν πολλά Μέσα Ενημέρωσης.

Τα καταστήματα της Αθήνας δηλώνουν το παρόν στην κοινή προσπάθεια του κλάδου, που μπορεί να ξεκίνησε από την πρωτοβουλία του ΠΑΣΚΚΕΔΙ, αλλά ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της Εστίασης σε όλη την Ελλάδα και από αυτούς αντλεί τη δύναμή της.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους