2310 932420 - 932473 - 932481 paskedi@paskedi.gr

Soundreef Καλλιτέχνες

Soundreef: εύκολη διαχείριση & σίγουρα κέρδη για κάθε μουσικό!

Example blog post alt

Soundreef: εύκολη διαχείριση & σίγουρα κέρδη για κάθε μουσικό!

Live

Μετά από κάθε ζωντανή συναυλία οπουδήποτε στον κόσμο, συλλέγονται τα δικαιώματά σας και σας αποδίδονται ως κέρδη στον λογαριασμό σας.

Είναι γρήγορο, διαφανές και 100% αναλυτικό σύστημα διαχείρισης!

Τα δικαιώματα σας θα είναι στο λογαριασμό σας 7 ημέρες μετά τη συναυλία και τα κέρδη θα απονέμονται εντός 90 ημερών. Κάθε συναλλαγή θα είναι πάντα διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά πληρώνεστε κάθε φορά που παίζεται οπουδήποτε η μουσική σας, σε κάθε σημείο του πλανήτη, χωρίς άλλες φόρμουλες. Δύσκολο να το πιστέψετε; Όλες τις λεπτομέρειες θα τις παίζετε στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Διαχειριστείτε τις συναυλίες σας από την ενότητα του Live Event του λογαριασμού σας. Προσθέστε τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες του διοργανωτή σε οποιαδήποτε εκδήλωση και έτσι θα μπορείτε να δείτε πότε δημιουργείται και πληρώνεται η άδεια για live εμφάνισή σας.

Οι λίστες αναμονής, η άγνοια, η αμφιβολία, ο παράνομος πλουτισμός κάποιων, σε βάρος των δικαιωμάτων σας και οι συμπεριφορές των εγχώριων Οργανισμών ως απέναντί σας σαν «φτωχούς συγγενείς», θα είναι πλέον μια μακρινή κακή ανάμνηση. Συνθέστε το μέλλον της μουσικής σας με την Soundreef και απολαύστε το όνειρο!

Το 75% της κάθε άδειας που παραχωρείται για live συναυλία, πηγαίνει στους κατόχους δικαιωμάτων, χωρίς εξαιρέσεις. Παρακολουθήστε τα όλα από τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό και η μόνη σας έκπληξη θα είναι, με πόση ευκολία θα βρίσκεστε εσείς και οι καταθέσεις σας, πάντα στην κορυφή!

Ραδιόφωνο και τηλεόραση

Η μουσική σας ακούγεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση;

Θα νοιώθετε μεγαλειώδης! Όλα τα στατιστικά στοιχεία θα είναι διαθέσιμα στη δική σας πλατφόρμα, κάθε φορά που η μουσική σας αναπαράγεται οπουδήποτε στον κόσμο, μέσα σε 48 ώρες.

Για να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες όλων των βημάτων σας στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, η Soundreef προσφέρει μια τεχνολογία παρακολούθησης ήχου που μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πού και πότε παίζει η μουσική σας. Αυτή η τεχνολογία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται από το λογισμικό Shazam και βασίζεται στην ανάλυση των κυματομορφών των κομματιών στη βάση δεδομένων.

Κάθε πέρασμα ενός τραγουδιού με συνθέτες και στιχουργούς, που έχουν εγγραφεί στο Soundreef, σε κανάλι ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, οπουδήποτε στον κόσμο, διατίθεται αμέσως στην ενότητα «Στατιστικά στοιχεία» του λογαριασμού σας. Για κάθε διέλευση, το σύστημα ανίχνευσης δείχνει σε πραγματικό χρόνο το κανάλι, της μετάδοσης, την ημέρα και τον ακριβή χρόνο που ακούστηκε.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε περισσότερους από 20.000 ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1000 στην Ιταλία . Εάν εντοπίσετε ένα ραδιοφωνικό κανάλι που δεν παρακολουθείται, μπορείτε να μας ενημερώσετε και θα ενσωματώσουμε το κανάλι στην υπηρεσία. Η τηλεόραση παρακολούθησης για την Ιταλία είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τα κανάλια Mediaset, RAI, LA7 και Sky1.

Εκτός από έναν αυτόματο και δυναμικό έλεγχο ήχου σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαβάσεις, οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές απαιτούνται από το νόμο για την αποστολή της λίστας τραγουδιών που παίζονται κατά τη διάρκεια εκπομπών. Αυτές οι λίστες τραγουδιών διασταυρώνονται με τα αυτόματα χειριστήρια ήχου μας, προκειμένου να αποκτήσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε σχέση με τη μετάδοση των τραγουδιών που πραγματικά προβλήθηκαν.

Τα τραγούδια σας μέσω της πλατφόρμας της Soundreef σε καταστήματα Εστίασης κλπ

Με το In-store της Soundreef μπορείτε να κερδίζετε ακόμη περισσότερα!

Η μουσική σας ακούγεται πλέον σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως και τα δικαιώματά σας υπολογίζονται εύκολα on line!

Χάρη στην υπηρεσία δικτύου, την υπηρεσία αφιερωμένη στη μουσική υπόκρουση για τις επιχειρήσεις εστίασης, τα τραγούδια σας θα περιστρέφονται σε ένα τεράστιο κοινό 250.000.000 / μήνα, εντός καταστημάτων Εστίασης, Ξενοδοχείων, εμπορικών κλπ που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως.

Το σύστημα είναι εντελώς αναλυτικό και διαφανές, με συνεχείς αναφορές μουσικού ρεπερτορίου.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που μεταδίδεται ένα από τα τραγούδια σας, μπορούμε να σας δείξουμε πού ακούστηκε και πόσα κερδίσατε.

Είστε συνεχώς on line

Κάνουμε τα πάντα με πλήρη διαφάνεια!

Κάθε χρήση τραγουδιού, αναφορά και πληρωμή είναι πλήρως και άμεσα ανιχνεύσιμες στην πλατφόρμα σας.

Η μουσική σας κυκλοφορεί οπουδήποτε στο διαδίκτυο;

Μπορούμε να υπολογίσουμε τα δικαιώματα για την πραγματική χρήση των τραγουδιών σας χάρη σε 100% αναλυτικές αναφορές.

Η αναφορά του παρόχου ψηφιακών υπηρεσιών (DSP) παρακολουθεί κάθε χρήση των τραγουδιών σας και κάθε βήμα αναφέρεται στον online λογαριασμό σας.

Προστασία

Η Soundreef προστατεύει τα έργα σας χάρη στην τεχνολογία blockchain.

Καταθέστε όσα τραγούδια επιθυμείτε στο Soundreef και κάντε λήψη του πιστοποιητικού.

Η προστασία της μουσικής σας δεν ήταν ποτέ τόσο επαναστατική.

Τα κατατεθειμένα σας τραγούδια καταχωρούνται στο μητρώο μας, μαζί με μια ψηφιακή πιστοποίηση που βεβαιώνει την πνευματική ιδιοκτησία της δουλειάς σας και την εμπορική σας αξίωση, χωρίς τη δυνατότητα αλλαγών από εξωτερικούς άλλους παράγοντες, παρά μόνο από εσάς!

Προστατέψτε τη μουσική σας με την τεχνολογία που της αξίζει.

Επωφεληθείτε από την ασφάλεια του blockchain.

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για απεριόριστο αριθμό έργων!

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


;