18 Απριλίου, 2024

Η Qatar Airways προσγειώνεται απευθείας στη Σαντορίνη

9 Ιανουαρίου, 2020
Η Qatar Airways προσγειώνεται απευθείας στη Σαντορίνη
Θετικά ξεκίνησε το 2020 για τον τουρισμό της Σαντορίνης. Η Qatar Airways ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς το νησί από την προσεχή κιόλας άνοιξη.

Θετικά ξεκίνησε το 2020 για τον τουρισμό της Σαντορίνης. Η Qatar Airways ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς το νησί από την προσεχή κιόλας άνοιξη. Για την ακρίβεια, η εταιρεία, η οποία γίνεται ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου, ο οποίος θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά της στις 20 Μαΐου 2020.

Οι εποχιακές πτήσεις στους δύο νέους προορισμούς της εταιρίας που ανακοινώθηκαν, προς την Σαντορίνη αλλά και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας θα εξυπηρετούνται με Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Η Qatar Airways θα εξυπηρετεί την Σαντορίνη με έως και τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως, ενώ έχει ήδη προγραμματίσει την αύξηση σε τέσσερις από τρεις των καθημερινών της πτήσεων προς την Αθήνα.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυο της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Με την Ελλάδα να προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, η Qatar Airways μέσω του κόμβου της στη Ντόχα κάνει την Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών» επισημαίνει σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece κ. Alexander Zinell.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ