Προς άρση τα μέτρα για νυχτερινά κέντρα και beach bar – Στις παραλίες τα ποτά

3 Ιουνίου, 2020
Προς άρση τα μέτρα για νυχτερινά κέντρα και beach bar - Στις παραλίες τα ποτά
Ο Νίκος Παπαθανάσης αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει νέα αποκλιμάκωση στον οικονομικό τομέα

Εν αναμονή ανακοινώσεων για την άρση μέτρων για νυχτερινά κέντρα, beach bar και γυμναστήρια δύο εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ για νέες άρσεις μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση. 

Στο πλαίσιο της νέας άρσης περιορισμών, πέρα από τα γυμναστήρια αναμένεται να επιτραπεί η μουσική στα beach bar από την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και η επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων και συγκεκριμένα των εξωτερικών χώρων σε αυτά, από την ερχόμενη Δευτέρα. Παράλληλα αναμένονται σαρωτικοί έλεγχοι, για τήρηση των μέτρων λειτουργίας, στην εστίαση. 

Χωρίς παραμονή στα μπαρ η κατανάλωση ποτών  Όσον αφορά την κατανάλωση ροφημάτων στις παραλίες, οι λουόμενοι βάσει της ΚΥΑ θα μπορούν να καταναλώνουν τόσο ροφήματα όπως ο καφές και οι χυμοί όσο και αλκοολούχα ποτά, χωρίς να επιτρέπεται εντούτοις η παραμονή τους στο μπαρ. Ταυτόχρονα επιτρέπεται η λήψη τροφίμων και ποτών σε μορφή πακέτου και delivery ενώ όσον αφορά τις δραστηριότητες απαγορεύονται εκδηλώσεις και ομαδικά αθλήματα.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ