Απόκτησε ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ στο κατάστημά σου σε μόλις 7 μέρες!

30 Σεπτεμβρίου, 2019
Απόκτησε ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ στο κατάστημά σου σε μόλις 7 μέρες!
Καπνιστική λέσχη για καταστήματα Εστίασης και Διασκέδασης σε μόλις 7 ημέρες από το Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Κάλεσε τώρα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ:

Ομαδική προσφυγή στο ΣτΕ για τον αντικαπνιστικό νόμο

 

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος δικαιολογητικών. Πάρε σειρά. Στείλε τα παρακάτω δικαιολογητικά.

Απαγορεύτηκε, λοιπόν, το κάπνισμα στους κλειστούς και Δημόσιους χώρους και έτσι πλέον όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε, άκαπνοι μεν, αλλά… υγιείς! Όχι τίποτα άλλο, αλλά πάει άχρηστο πλέον το τραγούδι του Κυριαζή που μεγάλωσε γενιές και γενιές τονίζοντας ότι: «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια…».

Το πρόβλημα, όμως, είναι άλλο. Άντε τα τσιγάρα μας τα έκοψαν με “ετσιθελικά” (που λένε και σε κάποιες γειτονιές), πως θα βγει η νύχτα με ποτό στο χέρι, υπό τις μελωδίες καψουρονταλγκά αλλά… χωρίς τσιγάρο; Ξέρω, ξέρω! Πολύ δύσκολα. Εκείνους τους μερακλήδες της νύχτας φοβάμαι, τους καψούρηδες και άλλους περπατημένους που, ειδικά μέσα στον χειμώνα, για να κάνουν τσιγάρο, θα πρέπει να λιώσουνε στο κρύο και την παγωνιά!

Την ίδια στιγμή, οι αντικαπνιστές βροντοφωνάζουν: «Το κάπνισμα είναι αργός θάνατος»! Έχουν άδικο; Βρε, καλά τα λένε κι αυτοί!!! Μα κι οι καπνιστές απαντούν: «Και τι έγινε; Μήπως… βιάζεται κανένας να πεθάνει»; Εξάλλου, όλοι μια μέρα… (ξέρετε)

«Ο Νόμος θα εφαρμοστεί δίχως παραθυράκια…» ισχυρίζονται οι Υπουργοί

Μα, εάν δεν έχει παραθυράκια, κύριε υπουργέ μου, από πού θα φεύγει ο… καπνός; Καπνός είναι εξάλλου, άμα δεν απελευθερώνεται λίγο λίγο κάποιες φορές, θα μας μπουκώσει, θα μας πνίξει! Εκτός κι εάν ανησυχείτε μήπως γίνετε ο ίδιος… καπνός και θέλετε να κλείσετε όλα τα… παράθυρα!

 

Εσύ ιδιοκτήτη ανησυχείς για τον καπνό στο μαγαζί σου;

Φτιάξε τη ΛΕΣΧΗ σου

Το Νομικό Τμήμα πάντως του ΠΑΣΚΕΔΙ βρήκε τον τρόπο διαφυγής του καπνού! Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά! Μέσα σε μόλις 7 μερούλες σου ετοιμάζει την Καπνιστική Λέσχη που χρειάζεται το κατάστημά σου και λειτουργείς μια χαρά, νόμιμα, χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ενώ προσφέρεις σε όλους τους πελάτες σου (καπνίζοντες ή μη) τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους όπως εκείνοι επιθυμούν! Παράλληλα, το νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων δικηγόρων του είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει το παραμικρό που μπορεί να συμβεί απέναντι στον αντικαπνιστικό νόμο.

 

Διευκρίνηση: Όλοι οι Νόμοι αφήνουν κάποια παραθυράκια. Αυτά βρίσκουν κάποιοι έξυπνοι δικηγόροι και προσπαθούν να τα ανοίξουν. Όποιος θέλει συμμετέχει κι όποιος θέλει όχι. Αυτοί που θα συμμετέχουν, μπορεί και να χάσουν, αλλά θα έχουν προσπαθήσει, για την επιχείρηση, την οικογένεια, τον εαυτό τους. Όσοι διστάζουν και δεν συμμετέχουν, απλά θα χάσουν με σταυρωμένα χέρια.

 

Καπνίστε ελεύθερα στη Λέσχη Κομοτηναίων. Μία από τις Λέσχες που δημιούργησε το ΠΑΣΚΕΔΙ το 2014

Δείτε πως λειτουργεί, σύμφωνα με τις οδηγίες των Νομικών του ΠΑΣΚΕΔΙ

Διαβάστε το Δημοσίευμα της Εφημερίδας Ο ΧΡΟΝΟΣ

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και στους λοιπούς δημόσιους χώρους, επιτρέπεται όμως υπό προϋποθέσεις σε ένα ξεχωριστό χώρο στην Κομοτηνή: Στη λέσχη καπνιστών, που λειτουργεί στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων (σ.σ. στην πόλη που το κάπνισμα διώκεται στα καταστήματά της, αλλά και που οι αντικαπνιστικές προσπάθειες έχουν συχνά άδοξο τέλος.

Η λέσχη καπνιστών ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την προάσπιση του δικαιώματος των καπνιστών πολιτών, όπως αυτοί μετέχουν ισότιμα στην κοινωνική ζωή του περιβάλλοντός τους χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. O τρόπος λειτουργίας της είναι εφάμιλλος με τον τρόπο λειτουργίας μιας ιδιωτικής λέσχης, ενός club prive, αφού για να μπορεί κανείς να καπνίζει ελεύθερα πρέπει να εγγραφεί πρώτα ως μέλος της, ανήκοντας πλέον στα προνομιούχα μέλη του The Smokers Club της Λέσχης Καπνιστών. Πως το κάνει αυτό; Εκφράζοντας το αίτημα για την εγγραφή του στο προσωπικό που θα τον εξυπηρετήσει.

Από τον Μάρτιο του 2014 λειτουργεί η λέσχη καπνιστών και ήδη έχουν εγγραφεί περίπου 900 μέλη και συνεχίζουν. Για να λειτουργεί υπό αυτό το καθεστώς η λέσχη έχει πάρει την έγκριση των υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης και φυσικά διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εξαερισμοί καθαρίζουν τον αέρα και παράλληλα τα τετραγωνικά του καταστήματος επιτρέπουν τη λειτουργία του ως λέσχη καπνιστών. Είναι η μοναδική αναγνωρισμένη λέσχη καπνιστών της Κομοτηνής και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πελάτες και συρρέουν.

Πηγή: Χρόνος

 

Έλεγχοι για το κάπνισμα… με ποσοστά

 

Με ποσοστά από τα πρόστιμα που θα επιβάλουν στους παρανομούντες καπνιστές, προσπαθεί να κατευνάσει το υπουργείο Υγείας τις αντιδράσεις των ένστολων, οι οποίοι αντιδρούν στο σχεδιασμό της κυβέρνησης να συμμετάσχουν στους ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

 

Το υπουργείο σχεδιάζει σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι το 20% του πρόστιμου θα πηγαίνει στους ένστολους. Ο έλεγχος εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου γίνεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης από τους αστυνομικούς, όπως Δανία, Γαλλία, Κύπρος, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Λετονία και Μάλτα.

 

Άντε βγάλε άκρη δηλαδή τώρα εσύ, με το μαγαζί σου να μένει απροστάτευτο απέναντι σε μια τόσο οργανωμένη εκστρατεία! Θα έχεις να αντιμετωπίσεις ΚΑΙ αυτό; Είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο;

 

 

Καπνιστική λέσχη: κάτι φυσιολογικό σε όλη την Ευρώπη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ:

Ομαδική προσφυγή στο ΣτΕ για τον αντικαπνιστικό νόμο

 

Οπωσδήποτε, η λειτουργία καπνιστικής λέσχης είναι κάτι πρωτόγνωρο και χρειάζεται αγώνας υποστήριξης από όλες τις πλευρές. Ωστόσο, οι ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ λειτουργούν με τεράστια επιτυχία εδώ και χρόνια στο εξωτερικό (όπου εφαρμόζεται επίσης εδώ και χρόνια ο αντικαπνιστικός νόμος). Γιατί να μην λειτουργήσουν κι εδώ, την στιγμή που συστήνονται νομότυπα;

 

Καπνιστική Λέσχη σε 7 μέρες – Δικαιολογητικά:

 

1) Φωτοτυπία κάτοψης χώρου.

2) Φωτοτυπία άδειας λειτουργίας.

3) Φωτοτυπία έναρξης επιχειρηματικότητας (ΑΦΜ)

3) Φωτοτυπίες δύο (2) ταυτοτήτων, μπρος – πίσω, των ιδρυτικών μελών.

 

Συνήθης ερώτηση: “Μήπως θα έχω κάποια προβλήματα;”

ΠΑΣΚΕΔΙ: “Εάν νομίζεις πως τώρα δεν έχεις με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και υπό το βάρος των μεγάλων προστίμων που έρχονται, τότε μην κάνεις τίποτε”.

 

Η εξέταση των Δικαιολογητικών από το Νομικό τμήμα γίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εάν προκύψει ΕΓΚΡΙΣΗ, τότε έρχεται σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας το Νομικό μας τμήμα.

 

Ο χρόνος για την παραλαβή και οικονομική διεκπεραίωση της Λέσχης αρχίζει να μετρά, αμέσως μετά την ΕΓΚΡΙΣΗ του Νομικού τμήματος.

 

Σας ευχόμαστε καλή απόφαση και για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 932420, fax: 2310 932431 Κινητό 690 90 19473 e-mail: paskedi@paskedi.gr

 

Θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας, για περιορισμένο αριθμό.

 

ΥΓ: Για την αποστολή των δικαιολογητικών με Courier και όχι με απλό ταχυδρομείο (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μην ξεχνάτε να γράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας)

΄΄ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ.΄΄

ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 24 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 151  546 45 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ: 2310 932420 ή αρχεία pdf και jpg στο paskedi@paskedi.gr

 

Σίγουρα σε ενδιαφέρει: Απαγόρευση και του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους χώρους εστίασης με τα ίδια πρόστιμα

Βιβλίο αναφοράς καπνίσματος – ποιες επιχειρήσεις πρέπει να το τηρούν;

Κατά των Συνδικαλιστών που παρότρυναν τον κλάδο να βγάλει τασάκια στα τραπέζια

ΠΑΣΚΕΔΙ κατά του Υπουργού Υγείας για τον αντικαπνιστικό νόμο

Σάλος στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα για τις Καπνιστικές Λέσχες

Λέσχη Καπνιστών Κομοτηνής – Μια από τις κορυφαίες Λέσχες Καπνιστών που δημιούργησε το ΠΑΣΚΕΔΙ

Αντικαπνιστικός νόμος: ακόμα πιο αυστηρά μέτρα και πρόστιμα – έκκληση των καταστηματαρχών για εύρεση “χρυσής” λύσης

Εγγραφή Μέλους – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ