Υπάλληλοι στη Λαμία δεν ήξεραν που πληρώνονται τα πρόστιμα για τσιγάρο

17 Ιανουαρίου, 2020
Υπάλληλοι στη Λαμία δεν ήξεραν που πληρώνονται τα πρόστιμα για τσιγάρο
Γυναίκα στη Λαμία έφαγε πρόστιμο για κάπνισμα σε εξωτερικό χώρο, πήγε να πληρώσει αλλά οι υπάλληλοι δεν είχαν καμία ιδέα για την εκτέλεση της πληρωμής!

Το “πολύ οργανωμένο” σχέδιο απέναντι στο κάπνισμα φαίνεται ότι ακόμα έχει δρόμο να διανύσει για να οργανωθεί… αν τελικά τα καταφέρει! Προς το παρόν έχουμε φαινόμενα όπως το εξής: μια νεαρή στη Λαμία “συνελήφθη” να καπνίζει σε “εξωτερικό χώρο” καφετέριας, αλλά παρόλ’ αυτά της έκοψαν πρόστιμο 100€. Επειδή ήθελε να είναι νομοταγής και εφόσον δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, πήγε να τακτοποιήσει άμεσα την οφειλή της πήγε να πληρώσει το πρόστιμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport. ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Συγκεκριμένα όπως η ίδια σχολίασε στο τοπικό μέσο:

 

«Μου έκοψαν πρόστιμο επειδή κάπνιζα σε “εξωτερικό χώρο” 100€. Πάω να το πληρώσω στη ΔΟΥ κ δεν ήξεραν πως το πληρώνω. Μου λένε να πάω στο ΚΕΠ ούτε κ αυτοί ήξεραν…να πάω να βρω εγώ το τρόπο που θα πληρωθεί…πάω στο Α.Τ. και αυτοί ακόμα έψαχναν να βρουν πως γίνεται η πληρωμή…δλδ να θες να πληρώσεις ..να θες να είσαι νομοταγής και να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι για τα πρόστιμα που κόβουν!!! Δηλαδή ήμαρτον!!!»

 

Δηλαδή και πρόστιμο για κάπνισμα σε εξωτερικό χώρο και… καμία ιδέα για την εκτέλεση της πληρωμής! Δυστυχώς, έρχονται μέρες όχι και τόσο λαμπρές…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από έρευνα του ΠΑΣΚΕΔΙ η πληρωμή αυτού του είδους γίνεται ως εξής ΄΄Αριθμός Παραβόλου με κωδικό 8154 – Πρόστιμο για παράβαση Νόμου κατά του καπνίσματος΄΄


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ