HORECA 2020: το μεγαλύτερο ραντεβού για την Εστίαση και τη Φιλοξενία στις 7-10 Φεβρουαρίου

31 Ιανουαρίου, 2020
HORECA 2020: το μεγαλύτερο ραντεβού για την Εστίαση και τη Φιλοξενία στις 7-10 Φεβρουαρίου
Η HORECA ετοιμάζεται να υποδεχτεί 07-10 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo, χιλιάδες επαγγελματίες της Εστίασης και της Φιλοξενίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

H HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση του είδους της στην Ν.Α. Ευρώπη και o Νο1 εκθεσιακός προορισμός στο χάρτη του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, εδώ και 15 χρόνια ενώνει τις επιχειρηματικές δυνάμεις του κλάδου, οδηγεί τις εξελίξεις και δημιουργεί τις νέες τάσεις επισφραγίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στο σύγχρονο “επιχειρείν” της ελληνικής Φιλοξενίας και Εστίασης, ετοιμάζεται 07-10 Φεβρουαρίου 2020 να υποδεχτεί στο Metropolitan Expo, χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Η 15η HORECA 2020 θα είναι για μια ακόμη φορά το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα! Με τη συμμετοχή 550 εκθετών, έναν ανεκτίμητο πλούτο εκθεμάτων αιχμής, πλήρως ανανεωμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων, θα αποτελέσει και πάλι το επίκεντρο των εξελίξεων και το απόλυτο σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

 

550 εκθέτες δίνουν και πάλι το δυναμικό «παρών»

Η συμμετοχή των 550 μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο εκθεσιακό θεσμό της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Οι εταιρείες που συμμετέχουν, θα παρουσιάσουν για ακόμα μία χρονιά όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και για να προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο προϊόν και υπηρεσίες στον πελάτη τους.

 

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν ραντεβού εδώ

Για 15η χρονιά η έκθεση ετοιμάζεται ώστε να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού (Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, εστιατορίων, bar, επιχειρήσεων καφεστίασης) με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με τις σημαντικότερες εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Στα περίπτερα των 550 εκθετών τα οποία θα καλύψουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου η έκθεση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων και των επισιτιστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επισκεπτών της για γνώση και εξειδίκευση θα φιλοξενήσει και φέτος μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται.

 

Η 9η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ στη HORECA 2020

Με τη μαζική συμμετοχή των μελών του ξενοδόχων απ’ όλη την Ελλάδα, το ΞΕΕ πραγματοποιεί την 9η Γενική Συνέλευσή του, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:00 στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έναρξη της έκθεσης HORECA 2020.

 

Στο πλαίσιο της 9ης Γενικής Συνέλευσης του ΞΕΕ θα συζητηθούν όλα τα μείζονα ζητήματα που σχετίζονται με τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του. Σε ένα θετικό momentum για τον τουρισμό και την οικονομία, το ξενοδοχείο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να διατηρηθεί η υψηλή ζήτηση για την Ελλάδα και να συνεχιστούν οι καλές επιδόσεις των τελευταίων ετών, μέσα στις συνθήκες που διαμορφώνει ο διαρκώς εντεινόμενος παγκόσμιος ανταγωνισμός. Μπροστά στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες του παγκόσμιου περιβάλλοντος, απαιτείται ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα, το οποίο θα αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει. Με στρατηγικό στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της ποιότητας του ξενοδοχειακού προϊόντος, διαχέοντας σημαντικά οφέλη στην πραγματική οικονομία και σε όλους τους κλάδους που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την ξενοδοχειακή δραστηριότητα.

 

Πηγή: agronews

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ