Εστιατόρια: Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2020

19 Ιουνίου, 2020
Εστιατόρια: Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2020
Ανακοινώθηκαν τα αστέρια και τα υπόλοιπα βραβεία Michelin για τις Main Cities of Europe 2020.

Ανακοινώθηκαν τα αστέρια και τα υπόλοιπα βραβεία Michelin για τις Main Cities of Europe 2020. Όπως είχε προαναγγείλει από τον Απρίλιο ο γενικός διευθυντής του κόκκινου γαστρονομικού οδηγού Gwendal Poullennec, συμπαραστεκόμενοι στα εστιατόρια που έχουν τεράστιες δυσκολίες λόγω κορονοϊόυ κατά την περίοδο της επανεκκίνησης «θα είμαστε ευέλικτοι, ευαίσθητοι και ρεαλιστές σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια· είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε, να δώσουμε δημοσιότητα στις προσπάθειές σας και να σας ενθαρρύνουμε».

Έτσι το σκηνικό στην Αθήνα παραμένει ουσιαστικά το ίδιο με την «Σπονδή» διάστερη, τα «Βαρούλκο Seaside», «Botrini’s» και «Hytra» με το ένα αστέρι τους και τα «Αθήρι», «Nolan», «Οικείο», «7 Food Sins» να διατηρούν τη διάκριση Bib Gourmand. Με Michelin Plate προτείνονται και φέτος τα εστιατόρια «GB Roof Garden», «Electra Roof Garden», «2 Mazi», «Cookoovaya», «CTC», «Sushimou», «Vezene», «Άνετον» και «Sense», ενώ για πρώτη φορά προτείνονται τα «Alficon», «Birdman» και «Ergon House». Εντύπωση κάνει ακόμη μια φορά η απουσία εξαιρετικών εστιατορίων της πρωτεύουσας από τις επιβραβεύσεις του Michelin όπως τα «Tudor Hall», «Aleria» και «Patio». Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες!

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ