Επάξια εκπροσώπηση της Εστίασης από τον ΠΑΣΚΕΔΙ στην Hotelia

22 Ιανουαρίου, 2018
Επάξια εκπροσώπηση της Εστίασης από τον ΠΑΣΚΕΔΙ στην Hotelia
<h5>Επάξια εκπροσώπηση της Εστίασης από τον ΠΑΣΚΕΔΙ στην Hotelia</h5>

Η συνολική επισκεψιμότητα στο εκθεσιακό «δίδυμο» Philoxenia – Hotelia, που ολοκληρώθηκε χθες, αυξήθηκε κατά 46% έναντι της περσινής διοργάνωσης, με πάνω από 20.000 άτομα να περνούν τις πύλες τους, ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών σχεδόν διπλασιάστηκε, καθώς η αύξηση άγγιξε το 91% και οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες ήταν κατά 70% περισσότεροι. Πάνω από 5.500 επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ εμπορικών επισκεπτών και εκθετών μέσα σε ένα μόλις τριήμερο, ανοίγοντας το δρόμο για τη σύναψη συμφωνιών. Οι συνολικά 621 εκθέτες, οι 383 hosted buyers από 34 χώρες και τα περισσότερα από 20.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που καλύφθηκαν συνέθεσαν το προφίλ των Philoxenia και Hotelia, που ήταν οι μεγαλύτερες της τελευταίας πενταετίας.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ δεν θα μπορούσε να απέχει από αυτό το σημαντικό πολιτισμικό γεγονός. Το Stand 2 του Περιπτέρου 8 κατέκλυσαν τα μέλη μας, προκειμένου να ενημερωθούν από κοντά και να ακούσουν τις νέες μουσικές δημιουργίες μας, απελευθερωμένες Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να μας επισκεφθούν, μα νοερά ήταν μαζί μας.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ