ΔΕΘ 2019: Σάββατο στην έναρξη της έκθεσης ο Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

4 Σεπτεμβρίου, 2019
ΔΕΘ 2019: Σάββατο στην έναρξη της έκθεσης ο Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την 84η ΔΕΘ και θα είναι ο κύριος ομιλητής στην τελετή εγκαινίων το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την 84η ΔΕΘ και θα είναι ο κύριος ομιλητής στην τελετή εγκαινίων το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού ανοίγει την αυλαία των επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών στη φετινή ΔΕΘ και κλείνει, όπως πάντα, με την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενδιαμέσως, το χώρο της διοργάνωσης θα επισκεφθούν και οι λοιποί πολιτικοί αρχηγοί, καθώς και διάφοροι υπουργοί. 

Η ομιλία του πρωθυπουργού θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Την επομένη, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, επίσης στο «Ι. Βελλίδης». Το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες. 

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί την ΔΕΘ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO, ενώ στις 20:30 η Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει στην αίθουσα «Ελλοπία» του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης».

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, επισκέπτεται τη ΔΕΘ η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία στις 13:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα C του περιπτέρου Ν. Γερμανός. 

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, θα βρεθούν στη ΔΕΘ πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι τριών κομμάτων. Ειδικότερα, στις 11:30 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων στην αίθουσα C του περιπτέρου Ν. Γερμανός. Δύο ώρες αργότερα, στις 13:30 στην ίδια αίθουσα θα παραχωρήσει τη δική του συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Τέλος, στις 18: 00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί στη ΔΕΘ ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα C του περιπτέρου Ν. Γερμανός.

Το τελευταίο σαββατοκύριακο της ΔΕΘ ανήκει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 στο «Ι. Βελλίδης» και την επομένη, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη θα οριστικοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Τέλος, μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί η ημέρα επίσκεψης στη ΔΕΘ του επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου. 

Πληροφορίες: voria.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ