Άγριος ξυλοδαρμός Ρώσου επιχειρηματία στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

17 Σεπτεμβρίου, 2019
Άγριος ξυλοδαρμός Ρώσου επιχειρηματία στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιος Ρώσου επιχειρηματία, γρονθοκόπησε 'Ελληνα θαμώνα σε μπαρ στη Μύκονο, για να... λάβει άμεσα τα αντίποινα με καταιγισμό από γροθιές!

Όχι και τόσο τιμητικές σκηνές εξελίχθηκαν στη Μύκονο, όταν για ασήμαντη αφορμή, ο γιος Ρώσου επιχειρηματία, γρονθοκόπησε ‘Ελληνα θαμώνα σε μπαρ στη Μύκονο, για να… λάβει άμεσα τα αντίποινα με καταιγισμό από γροθιές!

 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το protothema.gr που προήλθε από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, η σύρραξη έγινε όταν δύο επιχειρηματίες, Ρώσος και Έλληνας λογομάχησαν επειδή τα τραπέζια τους απείχαν λίγα εκατοστά το ένα από το άλλο με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός.

 

Μέσα από τη λογομαχία για να κερδηθούν κάποια εκατοστά “άνεσης” στο χώρο, ο Ρώσος, γρονθοκοπεί πρώτος τον Έλληνα ο οποίος απαντάει άμεσα με απανωτά χτυπήματα, ενώ συμβάλλει στον ξυλοδαρμό του Ρώσου και η υπόλοιπη παρέα του προκληθέντα ‘Ελληνα..

 

Ο Ρώσος πέφτει στο έδαφος και απέφυγε τα πολύ χειρότερα, χάρη στη βοήθειά του σωματοφύλακά του Νίκου Αραβαντινού, που κατόρθωσε τελικά να τον αποσπάσει.

 

Ο Αραβαντινός μπαίνει ασπίδα προστασίας μπροστά από το Ρώσο πελάτη του και παρόλο που δέχεται απανωτά χτυπήματα, καταφέρνει να τον οδηγήσει έξω από το μαγαζί.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ