Αποζημιώσεις καταστημάτων σε Χαλκιδική: προθεσμία αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 2/8

30 Ιουλίου, 2019
Αποζημιώσεις καταστημάτων σε Χαλκιδική: προθεσμία αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 2/8
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 2/8 θα μπορούν οι πληγέντες, από την καταστροφή της 10ης Ιουλίου στη Χαλκιδική, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την αποζημίωση.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 2/8 θα μπορούν οι πληγέντες, από την καταστροφή της 10ης Ιουλίου στη Χαλκιδική, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την αποζημίωση και την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στις κατοικίες, ή τις επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με όσα είπε στον Alpha 96,5 ο Βασίλης Κυρίτσης, απερχόμενος δήμαρχος Κασσάνδρας.

«Οι περισσότερες ζημιές είναι στο βόρειο μέρος της χερσονήσου, χωρίς να σημαίνει ότι στο νότιο δεν είχαν» ανέφερε σε σχέση με το μέγεθος της καταστροφής ο κ. Κυρίτσης, ενώ υπερθεμάτισε την έκταση των ζημιών, λέγοντας ότι «ήταν 300 περίπου οι αιτήσεις, μέχρι στιγμής. Οι αρμόδιοι φορείς έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα δέοντα για τις αποζημιώσεις, γι΄ αυτό και θέλουμε να τελειώσουμε με τις αιτήσεις το νωρίτερο».

Δικαιολογητικά αίτησης για αποζημίωση

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που οφείλουν να καταβάλλουν οι πληγέντες για τη διεκπεραίωση της αίτησης, σύμφωνα με τον κ. Κυρίτση, είναι «φωτογραφική τεκμηρίωση, μία τεχνική έκθεση που να περιγράφει με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη και οποιοδήποτε δικαιολογητικό, ή τιμολόγιο υπάρχει που να πιστοποιεί ένα μέρος του κόστους».

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα ως προς τις αιτήσεις εντοπίζεται σε εκείνες που αφορούν παλιά κτίσματα και «δεν μπορούν να βρεθούν όλα τα δικαιολογητικά» γι’ αυτά.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους