Αποκτήστε άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής Soundreef

6 Αυγούστου, 2020
Αποκτήστε άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής Soundreef
Η συνεργασία ΠΑΣΚΕΔΙ - Soundreef που άλλαξε τα δεδομένα στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην Ελλάδα - Πώς θα αποκτήσετε μουσική Soundreef στο κατάστημά σας.

Η Soundreef, μετά την επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου πολιτισμού), στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΠΑΣΚΕΔΙ για τον κλάδο της Εστίασης, έχει καταφέρει ήδη να αλλάξει το τοπίο στα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα μουσικής στη χώρα μας.

 • Πλούσιο ρεπερτόριο με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής (περισσότερα από 400.000 τραγούδια σε 43 webradios) που καλύπτει ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ καταστήματος
 • Εύκολη χρήση της μουσικής πλατφόρμας της με προσωπικούς κωδικούς εισόδου για τον κάθε χρήστη – ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SOUNDREEF

 • Άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής για το ρεπερτόριο της Soundreef που σας εξασφαλίζει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ από αμοιβές σε οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης όπως τη νεοσύστατη ΕΔΕΜ, την Αυτοδιαχείριση και τον GEA.
 • Επίσημη αναγνώριση από τον Ο.Π.Ι.

Ποια είναι η Soundreef®

Η Soundreef® είναι η πρώτη ΑΟΔ που αδειοδοτήθηκε στην Ευρώπη (από το Ηνωμένο Βασίλειο), αμέσως μόλις τέθηκε σε εφαρμογή η Οδηγία 2014/26/ΕΕ. Έκτοτε:

 • Δραστηριοποιείται σε 21 χώρες
 • Εκπροσωπεί περισσότερους από 43.000 δικαιούχους πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων
 • Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει περισσότερα από 400.000 τραγούδια
 • Όλα τα τραγούδια της είναι ηχογραφημένα και μεταδίδονται online με τα υψηλότερα standards (320 kbs @16 bit)
 • Οι ακροατές της ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια το μήνα
 • Παραμένει η μεγαλύτερη ΑΟΔ στην Ευρώπη και επεκτείνεται συνεχώς!

Πώς αποκτώ την άδεια της Soundreef

Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής της Soundreef παρέχεται δωρεάν στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ με την συνδρομή μέλους:

 • To κόστος ετήσιας συνδρομής του ΠΑΣΚΕΔΙ ανέρχεται στα 230€
 • Το κόστος εξάμηνης συνδρομής του ΠΑΣΚΕΔΙ, για εποχιακά καταστήματα, ανέρχεται στα 150€

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Με τη συνδρομή σας αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο πλήρες ρεπερτόριο της Soundreef. Αυτό σημαίνει ότι η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής καλύπτει τη δημόσια εκτέλεση της μουσικής της Soundreef στο κατάστημά σας για όλο αυτό το διάστημα.

 • Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει όλα τα πνευματικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef, που σημαίνει ότι πλέον ΔΕΝ θα πληρώνετε ΕΔΕΜ, Αυτοδιαχείριση ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ, αν αναπαράγετε ΜΟΝΟ το ρεπερτόριο της Soundreef.
 • Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει επιπλέον και τα συγγενικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef που σημαίνει ότι ΔΕΝ πληρώνετε ούτε GEA!
 • Μπορείτε να μεταδώσετε το πρόγραμμα της επιλογής σας διαλέγοντας ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε από τα 43 live κανάλια (web radios) της Soundreef με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής.

 

Θέλετε κι εσείς τη μουσική και τα προνόμια της Soundreef στο κατάστημά σας;

Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας!

Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

 Αθήνα 2130 994018

Email: paskedi@paskedi.gr

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα  Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

  ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους