Απόκτηση Καπνιστικής Λέσχης με ασφάλεια και σιγουριά: η διαδικασία ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ που εξασφαλίζει το ΠΑΣΚΕΔΙ

Φεβρουάριος 1, 2020
Απόκτηση Καπνιστικής Λέσχης με ασφάλεια και σιγουριά: η διαδικασία ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ που εξασφαλίζει το ΠΑΣΚΕΔΙ
Πολύς κόσμος να διατηρεί επιφυλάξεις απέναντι σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα, ωστόσο, τη λύση σε αυτό έρχεται ακριβώς να δώσει η δυνατότητα προέγκρισης της Λέσχης.

Το θέμα της απόκτησης Λέσχης Καπνιστών μονοπωλεί την επικαιρότητα της Εστίασης. Το αυστηρό πλαίσιο εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις από το ΠΑΣΚΕΔΙ, έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο τη δυνατότητα δημιουργίας Λέσχης. Την ίδια στιγμή, είναι λογικό, πολύς κόσμος να διατηρεί επιφυλάξεις απέναντι σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα, ωστόσο, τη λύση σε αυτό έρχεται ακριβώς να δώσει η δυνατότητα προέγκρισης της Λέσχης.

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένα τη νέα διαδικασία προελέγχου (από τις αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες) καταλληλότητας χώρου – υπό δημιουργία – εντευκτηρίων Λεσχών Καπνιστών. Έχοντας πρώτα εξασφαλίσει την πιο πάνω “προέγκριση”, ξεκινάτε με σιγουριά τα απαιτούμενα έξοδα ίδρυσης & τεχνικής διαμόρφωσης της Λέσχης σας και δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο προστίμου βάσει του νέου αντικαπνιστικού Νόμου!

ΝΕΟ: Δυνατότητα έναρξης συμπληρωματικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, με τον ίδιο ΑΦΜ & πρόσθετο ΚΑΔ (χωρίς την ανάγκη ίδρυσης μη κερδοσκοπικής Λέσχης Καπνιστών) για εκμετάλλευση εγκεκριμένης αίθουσας – νόμιμου καπνιστηρίου, έναντι αντιτίμου (εισιτηρίου ή μισθώματος τύπου Airbnb)!

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται ΜΟΝΟ σε επιχειρήσεις εστίασης & διασκέδασης ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το ΠΑΣΚΕΔΙ:

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη

ΤΗΛ: 2310 932420 – 932473 – 932481

lesxespaskedi@gmail.com

Αθήνα

Ερμού 56 4ος όροφος, 105 63 Αθήνα (Κέντρο), Εντός στοάς Κτήριο SPACES

ΤΗΛ: 2130 994018

lesxespaskedi@gmail.com

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους