Αποφεύγουν το λουκέτο τα Λουτρά Πόζαρ

10 Οκτωβρίου, 2019
Αποφεύγουν το λουκέτο τα Λουτρά Πόζαρ
Αποφεύγουν τελικά το λουκέτο τα λουτρά της Αριδαίας Πόζαρ στην Πέλλα, μετά την απροσδόκητη εντολή σφράγισης από το υπουργείο Τουρισμού, επειδή οι εγκαταστάσεις δεν διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.

Αποφεύγουν τελικά το λουκέτο τα λουτρά της Αριδαίας Πόζαρ στην Πέλλα, μετά την απροσδόκητη εντολή σφράγισης από το υπουργείο Τουρισμού, επειδή οι εγκαταστάσεις δεν διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.

Όπως αναφέρει στην Voria.gr ο δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης, «μετά από πολύωρη σύσκεψη χθες το βράδυ με στελέχη της περιφερειακής υπηρεσίας Τουρισμού και το υπουργείου Τουρισμού, αποφασίστηκε η αναστολή της εντολής σφράγισης για ένα έτος».

Η νέα διοίκηση των Λουτρών, που ανέλαβε καθήκοντα μόλις το περασμένο Σάββατο, αναμένεται να ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι να καταθέσει τον φάκελο για το σήμα του ΕΟΤ.

Το μόνο που λείπει σύμφωνα με τον κ. Μπάτση είναι η σύνταξη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο, ωστόσο η αναστολή λύνει τα χέρια της διοίκησης.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους