Από τι κινδυνεύεις άμεσα και δεν το ξέρεις, για την μουσική που παίζεις στην επιχείρησή σου

15 Απριλίου, 2018
Από τι κινδυνεύεις άμεσα και δεν το ξέρεις, για την μουσική που παίζεις στην επιχείρησή σου
Απαλλάξου από τους κινδύνους με StereoCloud

Ενημερώσου εδώ για όλα

Με ετήσια συνδρομή μόνο 148€, απολαμβάνεις:

… και Μουσική της επιλογής σου από 30.000 ελληνικά και ξένα κομμάτια

…. και Άδεια για Τηλεοπτική Προβολή Αγώνων, πάσης φύσεως αθλητικών γεγονότων (Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακοί Αγώνες) και Ειδήσεων

… και Άδεια για Live παραστάσεις

… και έγγραφη ενυπόγραφη νομιμότητα 100% προς όλες τις Δημόσιες Αρχές

… και καταγραφή χρήστη σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας εξασφαλισμένη έγγραφη απόδειξη για οποιαδήποτε Δικαστική χρήση.

 και δεν πληρώνεις ποτέ ξανά ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΕΠΙ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ-G.E.A.-PRS-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Α.Ε.-ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ δες εδώ

… και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προβολή της επιχείρησής σου στο site μας με μοναδικούς επισκέπτες πάνω από 10.000 ημερησίως

… και χωρίς διαφημιστικά μηνύματα

… και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνεχή ενημέρωση με News Letters, για οποιαδήποτε αλλαγή Νομοθεσίας ή είδηση που σε ενδιαφέρει.

… και όλα τα προνόμια των μελών μας δες εδώ

Γίνεται σαφές ότι:

1) Πληρώνοντας ο χρήστης το ποσό της ετήσιας συνδρομής στον ΠΑΣΚΕΔΙ, απαλλάσσεται Νόμιμα από όλους τους Οργανισμούς.

2) Δεν υπάρχει καμία σύγκριση του κόστους της ετήσιας συνδρομής του ΠΑΣΚΕΔΙ, με το ετήσιο ποσό που ζητά π.χ. ο GEA από ένα Fast Food, που μπορεί να είναι 150 Ευρώ, διότι πληρώνοντας τον GEA, αυτομάτως πρέπει να πληρώσεις και όλους τους υπόλοιπους Οργανισμούς κι έτσι το ετήσιο κόστος μπορεί να φτάσει 1.000 – 1.500 Ευρώ, ενώ με την ετήσια συνδρομή στον ΠΑΣΚΕΔΙ, απαλλάσσεσαι από όλους.

3) Όποιος δεν έχει αποκτήσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα του ΠΑΣΚΕΔΙ, υποχρεούται εκ του Νόμου 2121/93, να πληρώνει και ΑΕΠΙ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ και GEA και PRS και ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και Διόνυσο και Αθηνά. Δηλαδή ένα κονδύλιο από 2.000 έως 10.000 Ευρώ το χρόνο, ίσως και περισσότερα, ανάλογα του είδους επιχείρησης, των τ.μ., της εποχικότητας, της τοποθεσίας κ.ά., χωρίς να λαμβάνονται φυσικά υπόψιν οι Live εμφανίσεις.

4) Όλες οι επιχειρήσεις, που παίζουν Δημόσια μουσική, οφείλουν να πληρώνουν Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, εκτός των χρηστών του ΠΑΣΚΕΔΙ StereoCloud, που καλύπτονται με νομιμοποιητικά έγγραφα, για τη μουσική που αναπαράγουν.

5) Οι χρήστες που δεν είναι καλυμμένοι με νομιμοποιητικά έγγραφα του ΠΑΣΚΕΔΙ και έχουν κάνει παύση πληρωμών στους Οργανισμούς, παρανομούν δες έγγραφο του ΟΠΙ Υπ.Πολ. και θα έρθουν ΑΜΕΣΑ ή στο εγγύς μέλλον, αντιμέτωποι με εξοντωτικά πρόστιμα, με αυτόφωρες διαδικασίες και με Αγωγές 5ετούς αναδρομικότητας από όλους τους ως άνω αναφερόμενους Οργανισμούς (τους το παρέχει ο Νόμος το δικαίωμα). Έτσι μην επαναπαύεστε πως φέτος την ΄΄γλυτώσατε΄΄, που δεν διενεργήθηκε έλεγχος, γιατί απλά ξεγελάτε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε Αγωγές οικονομικών απαιτήσεων 25.000 Ευρώ μόνο από ένα Οργανισμό δες εδώ . Οι Οργανισμοί όμως είναι 7. Σκεφτείτε εσείς τα ποσά που ίσως αντιμετωπίσετε και αποφασίστε. Δεν έχετε όμως καθόλου χρόνο. Η κλεψύδρα αδειάζει.

6) Τα τραγούδια του ΠΑΣΚΕΔΙ StereoCloud, μεταδίδονται με κωδικοποιημένη είσοδο χρηστών από την επίσημη ιστοσελίδα μας, θεωρούνται νόμιμα προς αναπαραγωγή από οποιαδήποτε επιχείρηση, ΜΟΝΟ αν συνοδεύονται και από τα επίσημα ετήσια νομιμοποιητικά έγγραφα, τα οποία και επιδεικνύονται, εφόσον ζητηθούν, σε οποιαδήποτε νομιμοποιητική Αρχή (Αστυνομία κλπ). Σε κάθε άλλη περίπτωση οι χρήστες θεωρούνται παράνομοι και διώκονται αστικά και ποινικά.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους