Απίστευτος Γ.Γεραπετρίτης: Διέψευσε τον δημοσιογράφο του BBC… χωρίς να έχει ακούσει τη συνέντευξη του Χ.Θεοχάρη

13 Μαΐου, 2021
gerapetritis_3 (1)

Με έναν απίστευτο τρόπο σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Γεραπετρίτης το «ξεγύμνωμα» του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, από δημοσιογράφο του BBC, καθώς διέψευσε τα όσα ακούστηκαν χωρίς να τα έχει ακούσει! 

Τη γραμμή «δεν ισχύει τίποτα, είναι όλα ψέματα» ακολούθησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφορικά με τη συνέντευξη του υπουργού τουρισμού στο BBC. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με την επίμαχη συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης Θεοχάρης στο BBC, η οποία όπως φαίνεται έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Ο ίδιος διέψευσε τον δημοσιογράφο του BBC, ο οποίος αποδόμησε πλήρως τη δήθεν διαχειριστική επάρκεια που πασχίζει να χτίσει επικοινωνιακά η κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, όταν  ρωτήθηκε σχετικά με την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα, για την οποία ο δημοσιογράφος του BBC επεσήμανε ότι οι πολίτες στην Ελλάδα εμβολιάζονται «με τους πιο αργούς ρυθμούς της Ευρώπης», ο Γ.  Γεραπετρίτης διέψευσε τον δημοσιογράφο χωρίς να έχει ακούσει τη συνέντευξη, όπως διευκρίνισε. «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά τα οποία αναφέρθησαν στη συνέντευξη αυτή από τον δημοσιογράφο, με την επιφύλαξη ότι δεν έχω ακούσει τη συνέντευξη» είπε χαρακτηριστικά.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους