Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό της Costa Coffee

Φεβ 22, 2020
Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό της Costa Coffee
Από το δεύτερο τρίμηνο της φετινής χρονιάς θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του καφέ Costa Coffee από την Coca Cola HBC σε τουλάχιστον 10 αγορές στις οποίες σήμερα δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Από το δεύτερο τρίμηνο της φετινής χρονιάς θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του καφέ Costa Coffee από την Coca Cola HBC σε τουλάχιστον 10 αγορές στις οποίες σήμερα δραστηριοποιείται η εταιρεία. Μεταξύ των χωρών αυτών είναι η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ελβετία.

Έτσι μετά από δύο “Coffee-dry quarters”, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της CCHBC Zoran Bogdanovic κατά τη διάρκεια του conference call, η εταιρεία θα επανέλθει στην κατηγορία του καφέ. Ήδη η CCHBC βρίσκεται σε επαφές με τους πελάτες της (σούπερ μάρκετ, μικρή λιανική, HORECA κλπ.) στους οποίους παρουσιάζει την πρόταση της και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Costa Coffee.

Με βάση το πλάνο ανάπτυξης της κατηγορίας, τα πρώτα δύο χρόνια όπως είπε ο CEO της εταιρείας θα δοθεί έμφαση στο “κτίσιμο” της κατηγορίας, του brand και του χαρτοφυλακίου και από το δεύτερο πλήρες έτος τοποθέτησης του προϊόντος, αναμένονται κέρδη. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στις κάψουλες καφέ, τόσο για χρήση στο σπίτι όσο και στη δουλειά, σε συσκευασίες κόκκων καφέ για το σπίτι και για την αγορά της μαζικής εστίασης και στον έτοιμο προς κατανάλωση καφέ, ο οποίος θα διατίθεται μέσω αυτόματων πωλητών.

Πηγή: capital.gr

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους