Αντικαπνιστικός: αγανακτισμένος καταστηματάρχης… προειδοποιεί τους ελεγκτές

7 Φεβρουαρίου, 2020
Αντικαπνιστικός: αγανακτισμένος καταστηματάρχης... προειδοποιεί τους ελεγκτές
Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο Αγρίνιο θέλει να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο, ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν του το επιτρέπουν οι πελάτες του! Τι αποφάσισε να κάνει!

Γίνονται κι αυτά: ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο Αγρίνιο θέλει να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο, ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν του το επιτρέπουν οι πελάτες του! Έτσι, προκειμένου να προλάβει τα όργανα της τάξης, αποφάσισε να… προετοιμάσει τα όργανα της τάξης, μπας και γλυτώσει το πρόστιμο σε περίπτωση ελέγχου!

 

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr «Δεν ξέρουμε πως πάει στο Αγρίνιο η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, πάντως ο χαβαλές από ιδιοκτήτες καταστημάτων δίνει και παίρνει. Και σε μερικές περιπτώσεις παράγει άφθονο γέλιο.

 

Για την ιστορία το μήνυμα είναι αναρτημένο εδώ και καιρό αλλά στο κατάστημα η απαγόρευση ισχύει, να το ξεκαθαρίσουμε. Άπαντες βγαίνουν έξω να καπνίσουν ακόμη κι αν παίζουν δηλωτή και πρέπει να διακόψουν το …ματς!».

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ



ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους