Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στην πόλη Νέας Υόρκης

22 Φεβρουαρίου, 2021
koyomo1

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ανοίγουν ξανά οι κινηματογράφοι στην πόλη της Νέας Υόρκης, περίπου ένα χρόνο μετά το κλείσιμο των αιθουσών στην προσπάθεια περιορισμού της COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνήτης της Πολιτείας, Άντριου Κουόμο (Andrew Cuomo).

Όπως ανέφερε ο κ. Κουόμο, το ποσοστό επιτρεπόμενης χωρητικότητας δεν θα ξεπερνάει το 25%, με μέγιστο αριθμό 50 ατόμων κατά σειρά, όπως υπέδειξαν οι υγειονομικές Αρχές.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι των κινηματογράφων θα πρέπει να μεριμνήσουν για τις αποστάσεις μεταξύ των θεατών, αλλά και για τον κατάλληλο εξαερισμό σε έναν κλειστό χώρο, όπως είναι οι αίθουσες αυτές.

Υπενθυμίζεται πως στις άλλες περιοχές της Πολιτείας Νέας Υόρκης, οι κινηματογράφοι έχουν ανοίξει από τον περασμένο Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους